آخرین عناوین

يکشنبه 21 مرداد 1403-11:9 کد خبر:133478

جددیترین خبر از دولت چهاردم:

انتخاب کابینه دولت چهاردهم به ایستگاه آخر رسید/ سوابق وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم

نامه لیست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.


به گزارش خزرتیترخبر، دقایقی پیش نامه اعلام اسامی وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به صحن علنی مجلس تقدیم شد.

براساس این گزارش، فهرست وزرای پیشنهادی پزشکیان به مجلس برای اخذ رای اعتماد به شرح زیر است:

1- وزارت آموزش و پرورش: علیرضا کاظمی

2- وزارت ارتباطات: ستار هاشمی

3- وزارت اطلاعات: سید اسماعیل خطیب

4- وزارت اقتصاد: عبدالناصر همتی

5- وزارت امور خارجه: عباس عراقچی

6- وزارت بهداشت: محمدرضا ظفرقندی

7- وزارت کار: احمد میدری

8- وزارت جهاد کشاورزی: غلامرضا نوری قزلجه

9- وزارت دادگستری: امین حسین رحیمی

10- وزارت دفاع: عزیز نصیرزاده

11- وزارت راه: فرزانه صادق

12- وزارت صمت: محمد اتابک

13- وزارت علوم: حسین سیمایی صراف

14- وزارت فرهنگ: سید عباس صالحی

15- وزارت کشور: اسکندر مومنی

16- وزارت میراث فرهنگی: رضا صالحی امیری

17- وزارت نفت: محسن پاک‌نژاد

18- وزارت نیرو: عباس علی‌آبادی

19- وزارت ورزش: احمد دنیامالی

به گزارش خزرتیترخبر، براساس آئین نامه داخلی مجلس، نمایندگان یک هفته برای بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی در کمیسیون‌های تخصصی فرصت دارند و بعد از آن مجلس باید در جلسات متوالی در صحن علنی وارد بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی شود.

 

&سوابق وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم

آشنایی با وزرای پیشنهادی/ وزارت آموزش و پرورش

علیرضا کاظمی -متولد ۱۳۴۴- مشهد، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر است. وی پیشتر معاون پرورشی و فرهنگی و مشاور وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان دانش‌آموزی بوده‌است. کاظمی از ۴ شهریور تا ۷ آذر سال ۱۴۰۰ سرپرست وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم بود.

علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدارک مختلف دانشگاهی است، کارشناسی الهیات و معارف اسلامی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی، کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و هم اکنون دانشجوی دکترای مدیریت راهبردی در د انشگاه عالی دفاع ملی است.

 

 

آشنایی با وزرای پیشنهادی/ وزارت ارتباطات

ستار هاشمی متولد ۱۳۵۵ در شهر یاسوج و استاد گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز است. وی در سال ۹۳ به‌عنوان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس و در سال ۹۵ به‌عنوان معاون فناوری شرکت ارتباطات زیرساخت مشغول به فعالیت شد.

ستار هاشمی بعد از خداحافظی از وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم به سازمان ثبت اسناد کشور رفت و سمت معاونت توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبت را به عهده گرفت.

 

 

 آشنایی با وزرای پیشنهادی/ وزارت اطلاعات

سید اسماعیل خطیب (زاده ۱۳۴۰) در دولت سیزدهم سمت وزیر اطلاعات ایران را برعهده داشت. پس از شکل‌گیری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطیب از جمله پیشگامان در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال‌های ۱۳۵۹–۱۳۶۰ بود.

وی از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۸ ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه بر عهده داشته است.

 

 

آشنایی با وزرای پیشنهادی/ وزارت کشور

اسکندر مؤمنی (زاده ۱۳۴۱ قائم‌شهر) سرتیپ پاسدار فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است، که از سال ۱۳۹۷ تاکنون به‌عنوان مشاور رئیس‌جمهور و دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر فعالیت می‌کند.

مؤمنی از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۲ فرمانده انتظامی خراسان بود، از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۳ به‌عنوان معاون انتظامی فرمانده نیروی انتظامی فعالیت می‌کرد، از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ ریاست مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ را برعهده داشت و در فاصله سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ معاون عملیات نیروی انتظامی بود، وی از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی را برعهده داشت و در فاصله سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ به‌عنوان جانشین فرمانده نیروی انتظامی فعالیت می‌کرد.

 

 

آشنایی با وزرای پیشنهادی/ وزارت علوم

حسین سیمایی صراف متولد ۱۳۴۷ در مشهد، علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدرک دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی از دانشگاه تربیت مدرس و کارشناسی حقوق دانشگاه تهران است، از شهریور ۱۳۹۸ تا اسفند ۱۴۰۰ (دولت دوازدهم و بخشی از دولت سیزدهم)، پس از محسن حاجی‌میرزایی و پیش از علی بهادری جهرمی، دبیر هیئت دولت بوده است و سوابق اجرایی متعددی در وزارت علوم بر عهده داشته است.

سیمایی صراف که وکیل پایه یک دادگستری است در سال‌های گذشته، عضو کمیسیون حقوق مدنی معاونت حقوقی قوه قضاییه، عضو شورای راهبردی تنقیح قوانین مجلس شورای اسلامی و عضو مبلغین معاونت بین‌الملل بعثه حج مقام معظم رهبری (از ۱۳۶۶ تا ۱۳۸۰) بوده است.

 

 

آشنایی با وزرای پیشنهادی/ وزارت نفت

محسن پاک‌نژاد متولد ۱۳۴۵ در تهران و دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است، وی از سال ۱۳۹۷ تا سال ۱۴۰۰ معاون وزیر نفت در نظارت بر منابع هیدروکربوری بوده است، از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۷ به‌عنوان مشاور وزیر نفت و رئیس ستاد نظارت بر سوخت‌ رسانی وزارت نفت و از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۹ به‌عنوان مدیر طرح توسعه میدان‌های گازی فعالیت کرد و در سال ۱۳۷۹ به‌عنوان مدیرکل نظارت بر صادرات مواد نفتی و بازرسی فنی وزارت نفت منصوب شد.

پاک‌نژاد در سال‌های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۶ با حفظ سمت، عضو هیئت مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز بود، پاک‌نژاد در سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ مدیر برنامه‌ریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران بود و سپس تا ۱۳۹۲ به عنوان معاون مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران فعالیت کرد.

 

 

آشنایی با وزرای پیشنهادی/ وزارت کار

احمد میدری (متولد ۱۳۴۲ در آبادان) اقتصاددان ایرانی و معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده است. او نماینده آبادان در دوره ششم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بود.

وی دارای دکترای تخصصی اقتصاد و کارشناسی ارشد توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی از دانشگاه تهران است، میدری، سابقه تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه شهید چمران اهواز را دارد و در سال ۱۳۸۲، دوره کوتاه ‌مدت آموزشی و پژوهشی دانشگاه سازمان ملل را نیز طی کرده است.