آخرین عناوین

دوشنبه 23 مهر 1403-15:45 کد خبر:134179

پزشک قلابی خواب را از چشمان این زن ربود

یک خانم تهرانی بعد از جراحی زیبایی پلک توسط یک پزشک قلابی، دیگر قادر به بستن چشم خود نیست.


به گزارش خزرتیترخبر، شکایت از جراحی زیبایی به استناد آمارهای منتشرشده از سازمان پزشکی قانونی کشور در رتبه نخست شکایت‌های قصور پزشکی در تهران قرار دارد.

در همین حال، رئیس پلیس فتا پایتخت داوود معظمی گودرزی در گفت‌وگویی تلویزیونی ۱۶ مهر ماه از دستگیری یک پزشک‌نما در پایتخت خبر داد و گفت که یک بانوی تهرانی بعد از جراحی غیراصولی پلک توسط این پزشک قلابی «دیگر نمی‌تواند چشمان خود را ببندد و بخوابد.»

در بررسی‌های پلیس مشخص شد که فرد دستگیر شده اصلاً پزشک نیست و تنها با تبلیغات فریبنده در فضای مجازی توانسته بود مخاطبان زیادی جذب کند.

در سال‌های اخیر شاهد افزایش جراحی زیبایی در بین مردان و زنان ایرانی هستیم که همین موضوع موجب سوءاستفاده افراد سودجو و پزشک‌های قلابی شده است.

حالا چشمان این خانم زیباجو باید توسط پزشکان متخصص جراحی شود تا شاید با چندین عمل جراحی متعارف و اصولی دوباره بتواند پلک‌هایش را ببندد.

طبق اعلام پلیس فتا، در سال جاری بیش از ۵۰ فقره صفحه‌های اینستاگرامی پزشک‌نماها در فضای مجازی با مجموعاً بیش از ۵ میلیون دنبال‌کننده مسدود شده است.

خود زشت انگاری (BDD)، اختلالی روان‌شناختی است و زمانی پیدا می‌شود که فرد باور می‌کند بخشی از بدن یا ظاهر او از نظر فیزیکی به طرز غیر قابل تحملی نقص دارد، در واقع، این ایده در نهایت به نگرانی عمده آن‌ها تبدیل شده و منجر به ایجاد اضطرابی می‌شود که تأثیرش در زندگی افراد غیرقابل‌اغماض است.

اکرم سهرابی، روان‌شناس، معتقد است که «افراد قبل از عمل جراحی باید به یک روان‌پزشک یا روان‌شناس مراجعه کنند» و آگاه باشند که موضوعات روان‌شناسانه که آن‌ها را آزار می‌دهد و ممکن است در نتیجه آن اموری نظیر جراحی زیبایی را انتخاب کنند، در حال درونی آن‌ها تأثیرگذار نخواهد بود. این افراد اگر به روان‌شناس مراجعه کنند تصمیم‌شان تغییر می‌کند.

اما در مقابل ژیلا آهنگری، دکترای روان‌شناسی بالینی، می‌گوید که متأسفانه نمی‌توان این افراد را مجاب کرد که به روان‌شناسان مراجعه کنند، بیشتر این افراد را در مطب‌ها یا مکان‌هایی می‌بینیم که می‌خواهند اعمال جراحی زیبایی انجام بدهند، زیرا بسیاری از این افراد، بینش کافی نسبت به رنج هیجانی خود ندارند و فکر می‌کنند اگر جراحی‌های زیبایی مداوم انجام بدهند، مشکل خود را حل می‌کنند، این اختلال را نمی‌توان با یکی دو جلسه روانشناسی حل کرد و باید ریشه‌ای درمان شود.

عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی سید حسین نبوی می‌گوید که مدیریت رسانه‌ها و به‌ ویژه سلبریتی‌ها و همراه با آن گنجاندن برنامه‌های پرمحتوا جهت آگاهی‌بخشی در رسانه‌ها و لحاظ‌کردن دروسی جذاب و علمی در منابع درسی دوره تحصیل، می‌تواند افراد جامعه و به‌ویژه جوانان و زنان را از غلتیدن به فرهنگ زیبایی‌های تصنعی، بر حذر دارد.

علاوه بر این باید هوشیار بود و فریب تبلیغات فضای مجازی را نخورد و اگر هم افراد نیازی به جراحی زیبایی داشتند، حتماً جراحان متخصص و پزشکان حاذق را برای انجام این‌گونه عمل‌ها انتخاب کنند.

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :