آخرین عناوین

يکشنبه 10 فروردين 1404-11:14 کد خبر:137235

مسئولین استان پاسخگوی ادعاهای مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد باشند!!!

توپ کم کاری مسئولین ادارات در زمین بندر امیرآباد/ رشد چشمگیر عملکردهای بندر امیرآباد

کم کاری مسئولین بعضی از ادارات در فراهم نمودن زیرساخت های استان/نیاز به همکاری بیشتر کمرگ/راه اندازی خط دریایی جدید همراه با ملاحظات خاص/ چالش بزرگ بنادر شمالی کشور: کاهش تراز آب/ راه اندازی دهکده لجستیک در آینده


به گزارش خزرتیترخبر، مدیرعامل اداره کل بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد در جمع رسانه های فعال گفت: این بندر به خاطر بخشنامه سال 88 در مورد ممنوعیت احداث سالن های ورزشی و تفریحی و ... دچار محدودیت هایی شده است که نارضایتی هایی را به دنبال داشته است.

محمدعلی موسی پور با اعلام اینکه با راه اندازی فاز 2 بندر امیر آباد به دنبال توسعه می باشیم ، اظهار داشت: باید به ظرفیتی از تخلیه بار برسیم تا فاز 2 را شروع کنیم.

وی با بیان اینکه بندر امیرآباد بعد از بندر امام در تهیه غلات دومین بندر با فعالیت ویژه می‌باشد افزود: باید سازمان مرکزی را به این باور برسانیم که توان راه‌اندازی فاز ۲ را داریم.

موسی پور با اعلام اینکه ۵۷ درصد تخلیه بار شمال کشور از بندر امیرآباد صورت می‌گیرد، تصریح کرد: کارگروه صادرات دریایی را با همکاری دیگر ادارات تشکیل داده‌ایم تا بتوانیم نهایت بهره‌برداری و فعالیت را داشته باشیم.

موسی پور با تاکید بر اینکه بندر امیرآباد و کشتیرانی کشور آمادگی کامل برای راه‌اندازی صادرات مرکبات را دارند، اعلام کرد: باید دیگر ادارات و سازمان‌ها مانند راه آهن و گمرک و دیگر ادارات دست‌اندرکار هم زیرساخت‌های لازم را برای صادرات و دیگر موارد انجام دهند.

این مسئول با اعلام اینکه بسیاری از شرکت‌های کارگزاری دریایی غیر فعال را فعال نموده‌ایم، گفت: نیاز به مساعدت و توجه ویژه و همکاری خاص دیگر ادارات و نهادها داریم.

وی همچنین با بیان اینکه یکی از افتخارات من ریسک تعمیرات تجهیزات لجستیکی  بوده که آن را به صفر رسانده‌ایم، اعلام کرد: یکی از چالش‌های بنادر شمال کشور کاهش تراز آب است که چون پدیده طبیعی است متاسفانه هیچ ارگانی نتوانسته علت و عامل آن را مشخص کند.

این مدیر با بیان اینکه از لحاظ ایمنی این بندر در بهترین و بالاترین شرایط می باشد، تصریح کرد: انتظار داریم راه آهن شمال بعضی از گره‌های کور در حوزه زیرساخت‌ها را برطرف کند.

عملکرد بندر امیرآباد در یک نگاه

موسی پور با اعلام اینکه بندر امیرآباد به تنهایی نمی‌تواند به اهداف چشم انداز برسد، افزود: دهکده لجستیک با اخذ استعلاماتی که انجام شده است، راه اندازی خواهد شد.

این مقام با بیان اینکه ۲۰۱۸ نفر به صورت مستقیم در شرکت‌های بخش خصوصی بندر امیرآباد اشتغال به کار دارند، اظهار داشت: ۵۷۵۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم در این شرکت‌ها و در حوزه اشتغال پایدار فعال می‌باشند.

وی همچنین با اعلام اینکه زیرساخت های بندر امیرآباد برای صادرات مرکبات مهیا است، تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از ادارات همکاری‌های لازم را ندارند و زیر ساخت‌هایی که باید آماده باشند، آماده نمی‌کنند و به علت بسیاری از چالش‌ها در این زمینه متاسفانه موفق نبوده ایم.

موسی پور همچنین با انتقاد از افرادی که به علت اطلاعات و آگاهی کم، کم کاری‌ها و ضعف ها را بر عهده بندر امیرآباد می‌گذارند، اعلام کرد: وظیفه بندر امیرآباد ایجاد زیرساخت‌های واردات و صادرات است و در حوزه کاری خود موفق بوده ایم اما متاسفانه تمام هجمه‌ها و نواقص از چشم بندر امیرآباد دیده می‌شود که این درست نیست.

وی با اعلام اینکه در حوزه کشنده‌های ترانزیتی در استان مشکل داریم، تصریح کرد: متاسفانه گمرک بندر امیرآباد ۲۴ ساعته فعال نیست که اگر به صورت ۲۴ ساعته فعال شود ترافیک ما به اندازه ۲۵ درصد کمتر می‌شود.

این مقام با علام اینکه در حوزه واگن‌ها و دیزل‌ها نیاز به نوسازی و بهسازی داریم، افزود: اگر تمام ادارات و نهادها همکاری های لازم جهت آماده سازی زیر ساخت ها فراهم نمایند می‌توانیم به اهداف چشم انداز برسیم.

وی با انتقاد از اینکه به علت انتخاب شرکت‌های بین‌المللی کم تجربه توسط صادرکنندگان بعضاً دچار مشکلاتی در کشورهای دیگر می‌شویم، افزود: باید شرکت‌های بین‌المللی از افراد و شرکت‌های با تجربه مشاوره بگیرند تا در کشورهای مقصد دچار مشکل نشوند.

موسی پور با اعلام اینکه طی ۲ تا ۳ روز به بنادر کشورهای دیگر می‌رسیم، افزود: بنادر و نیازهای کشورهای دیگر را می‌شناسیم و مطالعات لازم را طی چند سال انجام دادیم، اما متاسفانه به علت فراهم نبودن زیرساخت‌ها نتوانستیم به توسعه کافی برسیم.

این مسئول با اعلام اینکه مهم‌ترین اتفاق سال ۱۴۰۳ اخذ مجوز دو پروژه بزرگ مطالعاتی و اجرایی بوده است، تصریح کرد: با همکاری بسیج سازندگی و بعضی از ادارات توانستیم در حوزه جاده ترانزیت و آسفالت و ترمیم فعالیت خوبی داشته باشیم.

به گزارش خزرتیترخبر، مدیرعامل اداره کل بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد  با اعلام اینکه با ۱۱ دستگاه اجرایی در حال کار کردن هستیم، افزود: در حوزه گردشگری و حمل و نقل گردشگران و مسافران نیز بسیار موفق بوده‌ایم و آمارها این ادعا را ثابت می‌نماید. (جعفر رعیت/54)

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :