آخرین عناوین

دوشنبه 18 فروردين 1404-18:10 کد خبر:138271

مدیر کل تعاون و کار و رفاه اجتماعی مازندران مطرح کرد:

هرآنچه باید از واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در مازندران بدانید

مدیر کل تعاون و کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: اعتبار مرحله دوم کالابرگ دهک‌های یک تا سه از ۲۰ فروردین ماه جاری به حساب مشمولان در استان همزمان با سراسر کشور واریز می‌شود.


به گزارش خزرتیترخبر، علی باقری در مورد اعتبار مرحله دوم کالابرگ اظهار داشت: از ۲۰ فروردین‌ ماه جاری اعتبار مرحله دوم برای دهک اول تا سوم و از ۲۵ فروردین‌ماه برای دهک‌های چهار تا هفت درآمدی شارژ و به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

براساس این گزارش، وی تصریح کرد: حساب سرپرستان خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی از ۱۲ فروردین شارژ شده و آنها می‌توانند خرید کنند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در این مرحله هم حساب خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و دهک‌های یک تا سه به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و به ازای هر نفر در دهک‌های چهار تا هفت نفری ۳۵۰ هزار تومان واریز می‌شود.

باقری تصریح کرد: در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد و اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ قابل استفاده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطر نشان کرد: مشمولان می‌توانند خریدهای خود را در چند نوبت از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپر مارکت‌ها، شرکت‌های تعاونی مصرف و فروشگاه‌های خرد انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.

به گزارش خزرتیترخبر، به گفته باقری به همراه داشتن یک کارت بانکی به نام سرپرست خانوار در هنگام خرید ضروری است و مراجعه کنندگان می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی را از فروشگاه‌ها خرید کنند./ایرنا

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :