آخرین عناوین

چهارشنبه 24 تير 1405-11:26 کد خبر:147633

سرپرست فرمانداری شهرستان نور تاکید کرد:

صدوردستور پلمب هتل‌های ساحلی بدون ناجی غریق در نور

سرپرست فرمانداری نور گفت: تمامی هتل‌ها و مجموعه‌های اقامتی دارای دسترسی مستقیم به دریا موظف به استقرار ناجی غریق هستند.


به گزارش خزرتیترخبر، محمدهادی رجایی روز چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهی سواحل شهرستان نور اظهار کرد: حفظ جان مردم از هر اقدام دیگری مهم‌تر است و همه دستگاه‌های مسئول باید با حداکثر توان برای پیشگیری از حوادث و کاهش آمار غرق‌شدگی در سواحل همکاری کنند.

براساس این گزارش، وی با تأکید بر لزوم ایمن‌سازی نقاط پرخطر افزود: در تمامی مناطق شنا ممنوع باید تابلوها و علائم هشداردهنده به‌ صورت کامل و در محل‌های مناسب نصب شود تا از ورود افراد به این نقاط و وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

سرپرست فرمانداری نور با اشاره به مسئولیت مراکز اقامتی و گردشگری در تأمین امنیت مسافران، تصریح کرد: تمامی هتل‌ها، مجتمع‌های اقامتی و مجموعه‌هایی که دسترسی مستقیم به دریا دارند، موظف به استفاده از نیروی ناجی غریق هستند و در صورت بی‌توجهی به این الزام، با متخلفان برخورد قانونی شده و واحدهای متخلف پلمب خواهند شد.

رجایی هدف اصلی ستاد ساماندهی سواحل را کاهش آمار فوتی‌ها و غرق‌شدگان عنوان کرد و گفت: جلسات این ستاد باید به‌صورت منظم و مستمر برگزار شود تا مشکلات و نواقص موجود در کوتاه‌ترین زمان شناسایی و برای رفع آنها اقدام شود.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی دقیق، نظارت مستمر و همکاری همه متولیان، می‌توان ایمنی سواحل شهرستان را ارتقا داد و از بروز حوادث ناگوار برای شهروندان و مسافران جلوگیری کرد.

به گزارش خزرتیترخبر، هرساله در فصل تابستان و با شدت گرفتن تعداد حضور مسافران در مازندران حادثه غرق شدن در دریای خزر همواره کام بسیاری از خانواده ها که عزیزان خود را از دست دادند تلخ کرد به طوری که این وضعیت فوت براثر غرق شدن در دریا جز لاینفک سفرهای تابستانی در این استان قرار دارد./ایرنا

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :