آخرین عناوین

چهارشنبه 14 مهر 1395-9:17 کد خبر:32230

خود زنی اصلاح‌طلبان در دانشگاه مازندران:

وقتی ممانعت اصلاح‌طلبان از حضور دانشجویان به ‌پای حراست دانشگاه نوشته می‌شود!

در نخستین همایش دانشگاه مازندران، انجمن اصلاح‌طلب از حضور خبرنگاران جلوگیری کرد وطبق روال همیشگی این موضوع به گردن حراست دانشگاه مازندران انداخته شد!


به گزارش خزرتیترخبر و به نقل از بلاغ، نخستین همایش مجمع عمومی انجمن ایران اسلامی در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران در حالی برگزار شد که با حاشیه‌هایی همراه بود.

قبل از شروع همایش جمع کثیری از دانشجویان خود را جهت حضور در مراسم سخنرانی رسول منتجب‌نیا سیاست‌مدار اصلاح‌طلب آماده کرده بودند اما با واکنش نیروهای حراستی مواجه شدند.

به نحوی که در جلوی درب ورودی سالن اجتماعات چندین نفر ورود و خروج افراد را کنترل و بر اساس لیست مورد نظر اجازه ورود می‌دادند تا آنجا که زمان سخنرانی حجت‌الاسلام منتجب‌نیا کمتر از 50 نفر در سالن حضور داشتند.

از حاشیه‌های دیگر این مراسم عدم حضور مسئولان درجه اول دانشگاه بود و این مراسم به نحوی برگزار شد که منتجب‌نیا در ابتدای سخنرانی به انتقاد از مسئولان دانشگاه پرداخت.

وی با تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام محرم اظهار کرد: ماه محرم باید ماه سازندگی و تکامل همه ملت ما باشد.

این مسئول با اشاره به اینکه دوستان چند هفته پیگیر حضور بنده در این دانشگاه بودند و بنده به دلیل اشتغال زیاد و گرفتاری‌ها این کار را معلق گذاشته بودم تا سرانجام با مشورتی که با دوستان داشتیم احساس کردیم ضروری است خدمت شما باشیم، گفت: آنچه عیان است چه حاجت به بیان است.

مشاور رئیس جمهور در دولت اصلاحات با بیان اینکه این جلسه و این برخورد نشانگر خیلی از مسائل است، خطاب به دانشجویان اظهار کرد: نیاز به تبیین و تشریح ندارد، تصاویر تجمع شما و تصاویر دانشجویانی که بیرون هستند در نشریات منتشر شود و زیرش بنویسند بدون شرح، تا خواننده و بیننده خیلی از مسائل را درک کند.

منتجب‌نیا با بیان اینکه قبل از انقلاب با این حوادث بسیار مواجه بودیم، افزود: اقدام امروز هم نوعی از مدیریت ها و برخوردها است.

وی تصریح کرد: من تعجب می‌کنم از برخی مسئولان، نمی‌دانم منطق آنها چیست، کار امروز مسئولان دانشگاه مازندران غیرطبیعی و غیرعادی بود که جلوی تجمع را گرفتند و گفتند آنهایی که کارت دارند می‌توانند وارد شوند.

این سیاست‌مدار اصلاح‌طلب با بیان اینکه تاکنون به هر کدام از دانشگاه‌های کشور رفتم با استقبال هزاران دانشجو و اساتید مواجه شدم، گفت: سیستان و بلوچستان که با مشکلات امنیتی مواجه است بزرگترین تجمع را داشتند و مقامات امنیتی استان از من تشکر کردند و خواستند که دوباره در این استان حضور یابم.

وی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه مازندران برای چه اینگونه برخورد کردند و باید پاسخگوی برخورد خود باشند، عنوان کرد: از رییس و مسئولان دانشگاه تقاضا دارم تلفنی هم شده به من بگویند دلیل این کنترل امنیتی چه بود، آیا دوستان انجمن مشکل امنیتی دارند یا فکر می‌کردند ازدحام دانشجو موجب مشکل می‌شد، چرا فکر کردند بنده عرضه کنترل جمعیت را نداشتم در حالی که معتقدم حتی کسانی که معترضین باید پشت تریبون بیایند و صحبت کنند.

منتجب‌نیا با بیان اینکه این نوع مدیریت با نظام جمهوری اسلامی تناسب ندارد، گفت: مسئولان دانشگاه باید پاسخ قانع کننده‌ای برای این برخورد خود داشته باشند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش تشکل دانشجویی در تعقلات، تکامل، سازندگی و توسعه فضاى دانشگاه اظهار کرد: بنده علاقمند هستم در فضاى دانشگاه تنها متکلم وحده نباشم و در 20 سخنرانی که در آذر 94 در فضاى دانشگاهی سراسر کشور داشتم تاکید کردم تریبون آزاد در اختیار دانشجویان قرار دهند و نظرات مختلف با صداقت مطرح شود و ما هم منطقی پاسخ دادیم و همه برنامه‌ها به خوبی انجام شد.

این مسئول با بیان اینکه نخستین مساله ضرورت تجمع و تشکل در جامعه است و در طرح سوال که آیا ضرورت دارد در جامعه تشکل و تجمعات قانونی داشته باشیم یا اینکه پراکنده و توده‌وار می‌توانیم کارها را پیش ببریم باید گفت ادله فراوانی وجود دارد بر اینکه جامعه حتی جامعه دینی و اسلامی اگر در آن تشکل قانونمند نباشد دچار پراکندگی و حرج و مرج می‌شود حتی اگر سالم ترین حکومت و دولت باشد.

منتجب‌نیا با بیان اینکه اگر تشکل و تجمع نباشد رفته رفته راه انحراف و خودمحوری و در نهایت استبداد و دیکتاتوری را طی خواهد کرد: گفت: انسجام نیروها، ارتقا سطح آگاهی مردم، رسیدن به اقتدار، عزت و دوری از انحراف جزو دلایل ضرورت و لزوم تجمع و تشکل در جامعه است.

وی با بیان اینکه در جامعه‌ای که در آن تشکل‌های جان دار، قانونمند و مقتدر وجود دارد می‌تواند جامعه زنده و پویا باشد، عنوان کرد: در این صورت مدیران آن جامعه نمی‌توانند راه انحراف را طی کنند و در صورتی که قدم نخست انحراف را برداشتند آن تشکل‌ها جلوی آنها را خواهد گرفت و انحراف‌ها به جاهای خطرناک نخواهد رسید.

مشاور رئیس‌جمهور دولت اصلاحات با بیان اینکه اگر مسئولی دچار انحراف شد چه کسی باید با او برخورد کند، عنوان کرد: برای پرهیز از خودمحوری و انحراف باید تشکل های قانونمند در جامعه تشکیل شود.

وی با طرح این سوال که آیا تشکل و انجمن‌ها مربوط به جامعه غیردینی است، گفت: برخی می‌گویند جامعه دینی و کشوری که حکومت دینی و ولایتی دارد با حزب و تشکیلات منافات دارد پس همه باید تابع ولایت باشند در حالی که اینچنین نیست.

منتجب‌نیا تصریح کرد: ضرورت ایجاد تشکل تنها مربوط به جامعه غیردینی نیست بلکه هر جامعه‌ای که دینی است و تابلوی دین را دارد بیشتر نیاز به پرهیز از انحراف، خودمحوری و امثال آن دارد.

وی افزود: کشور ولایت‌مدار و کشوری که حکومت دینی دارد باید بیشتر تحت کنترل و نظارت باشد، کنترل و نظارت بخشی مربوط به قوه قضاییه و سازمان بازرسی، بخشی مربوط به قوه مقننه و نمایندگان مجلس و بخش زیادی از آن مربوط به مردم است.

این سیاست‌مدار اصلاح‌طلب با بیان اینکه دین باید در چارچوب قوانین حرکت کند و دین حکومت را کنترل کند و حکومت دین را به عنوان ابزار در اختیار گیرد، اظهار کرد: ما طرفدار حکومت دینی هستیم نه حکومت دینی.

منتجب‌نیا با بیان اینکه دین حکومتی یعنی دین را در اختیار ابزار قدرت قرار می‌دهد و مسئولان از آن برای رسیدن به قدرت یا تثبیت قدرت استفاده می‌کنند، گفت: دین حکومتی دینی است که همه ارکان حکومت خود را در چارچوب دین تعریف می‌کند و هیچ کس تخلف نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در بسیاری از آیات قرآنی به تجمع و تشکل فراوان تاکید شده است، گفت: رهبر کبیر انقلاب نیز بر تشکل و تجمع بسیار تاکید کرد تا جایی‌که قبل از پیروزی انقلاب و در زمان تبعید، امام در پاریس و نجف سخنرانی‌های زیادی در بین تشکل‌ها و انجمن‌های اسلامی داشتند و زمانی که انقلاب به پیروزی رسید فصل جدیدی در این زمینه گشوده شد.

این مسئول با بیان اینکه در اصل 26 قانون اساسی به تشکل غیردولتی اشاره شد، گفت: در بین تمام تشکل‌ها، تشکل انجمن اسلامی(انجمن‌هایی با ماهیت انجمن‌های اسلامی سابق) ریشه‌دارترین و حساس‌ترین تشکل است و رسالت بزرگی بر دوش دارد.

منتجب‌نیا با بیان اینکه اگر دانشجوی فارغ‌التحصیل آگاهی سیاسی نداشته باشد و به روز نباشد، اطلاعاتش نمی‌تواند برای جامعه مفید باشد، عنوان کرد: آنهایی که درصدد استبداد و خودمحوری هستند با انجمن‌های اسلامی مستقل(به معنای واقعی مستقل) مخالف هستند.

منتجب‌نیا نداشتن محور و مدار، نداشتن هدف، جهت و برنامه، خودبینی و خودمحوری، تندروی و افراطی‌گری و خروج از اعتدال، پرهیز از مرزشکنی و دخالت در امور دیگران و احساسی عمل کردن را از مهم‌ترین عوامل آفات تشکل‌ها دانست.

وی با بیان اینکه وابستگی به مسئولان بزرگ‌ترین آفات برای انجمن‌های اسلامی است، عنوان کرد: یکی از اقدامات دولت قبلی انحلال انجمن‌های اسلامی مستقل و تشکیل انجمن‌هایی نوکرساز و نوکرپرور مغایر با هدف اصلی و فلسفه وجودی تشکل مردمی بود.

منتجب‌نیا در پایان با بیان اینکه دولت گذشته بسیار خلاف‌ کار و با انحرافات زیادی مواجه بود، گفت: ضربه‌ای که در این هشت سال به نظام وارد شد بعد از گذشت ده‌ها سال و استفاده از افرادی روشنفکرتر از روحانی هم نمی‌شود جبران کرد.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :