آخرین عناوین

دوشنبه 2 تير 1393-21:30 کد خبر:351

100 مرکز ترک اعتیاد زیر نظر بهزیستی مازندران فعالیت می‌کنند

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به فعالیت بیش از 100 مرکز درمانی در زمینه ترک اعتیاد زیر نظر بهزیستی گفت: این سازمان در زمینه‌های پیشگیری، درمان و پس از درمان در زمینه ورود سالم و موفق این افراد به جامعه و اشتغال، فعالیت می‌کند.


به گزارش خزرخبر و به نقل از فارس، سعید آرام  در همایش تجلیل از دست‌اندرکاران مبازره با مواد مخدر استان مازندران در سالن هلال‌احمر ساری، اظهار داشت: بیش از 3 هزار و 700 فرزند رشید این مملکت در راه مبارزه با مواد مخدر شهید شدند.

وی با بیان اینکه از روزی که جامعه بشری در این کره خاکی زندگی را آغاز کرد، آسیب شروع شد، افزود: ما نمی‌توانیم جلوی آسیب‌ها را بگیریم، بلکه باید آن ‌را کنترل و مدیریت کنیم.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اعتیاد به عنوان شوک هزاره سوم و چهارمین بحران دنیا نام برد و گفت: در سازمان ملل معاونتی برای مبارزه با این بحران وجود دارد.

وی ادامه داد: بیش از 250 میلیون نفر به عنوان مصرف کننده مواد مخدر در دنیا وجود دارند.

این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر بیش از یک‌ میلیون و 350 هزار نفر، مصرف کننده مواد مخدر و روان‌گردان در کشور وجود دارد، افزود: به ‌طور متوسط 6 میلیون نفر به‌ صورت مستقیم با مشکلات ناشی از اعتیاد درگیر هستند.

وی با اشاره به تنوع مشکلات ناشی از مصرف مواد مخدر در کشور، گفت: هزینه‌های گزافی که این افراد به بخش بهداشت و درمان تحمیل می‌کنند، به ‌جای اینکه در چرخه تولید صرف شود، در چرخه قاچاق قرار می‌گیرد.

آرام با بیان اینکه بیش از نیمی از معتادان متاهل هستند، ادامه داد: مشکلات اجتماعی همچون همسر و فرزند آزاری، نتیجه سوء مصرف مواد مخدر است.

وی با اشاره به مرگ هشت نفر در روز از سوء مصرف مواد مخدر در کشور گفت: به‌طور متوسط هر سه ساعت یک نفر به این خاطر در کشور فوت می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه به‌صورت یک بعدی نمی‌توان آمار مصرف مواد مخدر را در کشور کم کرد، افزود: اعتیاد یک بیماری است و باید به‌ صورت چند بعدی با آن مبارزه کرد.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی در بحث مبارزه با مواد مخدر اذعان داشت: جلسات مختلفی در استان برگزار شد تا از روحانیان، مداحان، ورزشکاران، هنرمندان و افراد تاثیرگذاری که در جامعه وجود دارند، برای فرهنگ سازی در این امر استفاده شود.

آرام ادامه داد: استفاده از خود مردم در این امر بسیار حیاتی است، هرکجا که مردم احساس نیاز کردند و وارد شدند، موفق بودیم.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: بحث مبارزه با مواد مخدر در کشور، عرصه خوبی است تا فرمایش مقام معظم رهبری در آن به منصه ظهور گذاشته شود و این کار نیازمند عزم ملی و مدیریت جهادی است و زمانی موفق می‌شویم که فرهنگ و نگرش جامعه را نسبت به این معضل تغییر دهیم.

این مسئول با بیان اینکه خانواده به عنوان نخستین نهاد اجتماعی، در بحث مواد مخدر بسیار تاثیرگذار است، افزود: بیش از 55 درصد از والدین پس از پنج سال از اعتیاد فرزندشان، به این مسئله پی ‌می‌برند.

وی با اشاره به فعالیت بیش از 100 مرکز درمانی در زمینه ترک اعتیاد زیر نظر بهزیستی گفت: این سازمان در زمینه‌های پیشگیری، درمان و پس از درمان در زمینه ورود سالم و موفق این افراد به جامعه و اشتغال، فعالیت می‌کند.

آرام افزود: بیش از 20 درصد از اعتبارات سازمان بهزیستی استان در بخش مبارزه با مواد مخدر، برای بهبود یافتگان صرف می‌شود.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :