آخرین عناوین

چهارشنبه 15 شهريور 1396-10:10 کد خبر:45668

چالش های پیش روی رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

موسوی و چالش‌های جدی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران

سرپرست سابق دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در حالی قرار است سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران شود که در اولین گام با یک سال معوقات پرسنلی مواجه است.


به گزارش خزرخبر و به نقل از بلاغ، این روزها در انتصابات سابقه کاری و اقدامات عملکردی از موضوعات بسیار مهمی است که جلب توجه می‌کند.

حضور سیدعباس موسوی از دانشگاه تیپ سه کشور در دانشگاه علوم پزشکی مازندران که مدیران این دانشگاه معتقدند جزو دانشگاه‌های تیپ یک کشور است تا حدودی مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدیران درمانی و رسانه‌ها را غافلگیر کرد.

رایزنی‌ها برای انتخاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران دور و بر برخی از پزشکان حامی دولت و مدیران سابق پیش می‌رفت و گمانه‌زنی‌ها به این سمت و سو بود که به صورت ناگهانی و به صورت غافلگیر کننده وزیر بهداشت سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران جایگزین قاسم جان‌بابایی کرد تا از رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مازندران در معاونت درمان وزارت بهداشت استفاده کند.

البته انتصاب سیدعباس موسوی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم این مدیر از دانشگاه تیپ سه کشور بتواند حساسیت‌هایی که در حوزه درمانی استان مازندران وجود دارد را شناسایی و نسبت به رفع معضلاتی که برای مدیران قبلی چالش بوده اقدام کند.

وزیر بهداشت با انتصاب جان‌بابایی به عنوان معاون وزیر بهداشت، سطح توقع مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران را بالا برد و نشان داد که فردی باید در این دانشگاه به عنوان مدیر مشغول فعالیت شود که توانمندی رفع مشکلات حوزه درمان کشور را داشته باشد، با این انتصاب، سیدعباس موسوی کار بسیار سختی در دانشگاه علوم پزشکی استان داشته و باید ضمن رفع مشکلات درمانی استان هوش و حواسش به نظارت‌های جان‌بابایی در حوزه درمانی باشد.

از سوی دیگر حضور قاسم جان‌بابایی در حوزه درمان وزارت بهداشت هم ظرفیت بسیار مناسبی است که مدیران مازندرانی می‌‌توانند با تعامل و همدلی از ظرفیت این مسئول برای توسعه فعالیت درمانی استفاده کنند.

طرح تکمیل نشده پزشک خانواده شهری، اوضاع نگران‌کننده اورژانس‌های استان، نارضایتی عمومی در ارتباط با وضعیت درمانی در سطح مراکز دولتی استان، میزان خطاهای پزشکی و از همه مهم‌تر جلب رضایت‌مندی پرسنل در جهت تامین حقوق و مزایا از مهم‌ترین دغدغه‌های درمانی این روزها در دانشگاه علوم پزشکی است و این سوال در ذهن متبادر می‌شود که آیا سیدعباس موسوی که تنها یک مرکز بیمارستانی را در اختیار داشت می‌تواند نسبت به ساماندهی این امور اقدام کند؟

این مطالب کوتاه مطرح شد تا نشان داده شود که موسوی با برخی نارضایتی از انتصابش در استان مازندران و غیر بومی بودن و عدم شناخت کافی از چالش‌های درمانی در استان مازندران کار بسیار سختی در پیش دارد.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :

  • دوشنبه 27 شهريور 1396-23:53


    این توی شاهرود دانشگاه تیپ سه موفق نبود حالا می خواد مازندران موفق باشه.نظرات متخصصان و کارمندان و کارکنان شاهرود را جویا بشید.
    نمیدانم چر وزیر محترم چنین اشتباه بزرگی کرد.
    مسولان شهرستان از ایشان رضایت نداشتند