آخرین عناوین

جمعه 20 تير 1393-11:42 کد خبر:496

مدیرکل بهزیستی مازندران خبر داد:

اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر خانواده در مازندران

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: بهزیستی استان طی سه سال اخیر کار جدیدی را آغاز کرده و آن حمایت و مراقبت از معلولان در قالب طرح توانبخشی مبتنی بر خانواده است با این رویکرد که بهتر زیستن را وارد خانواده‌ها کنیم تا در دل خانواده‌ها تبلور پیدا کند.


به گزارش خزرخبر،سید سعید آرام  اظهار داشت: براساس برآوردها، 15 درصد جمعیت جامعه را افرادی تشکیل می‌دهند که نیازمند دریافت خدمات ویژه هستند.

وی بیان‌ داشت: در حال حاضر در مازندران 46 هزار معلول در بانک اطلاعاتی سازمان بهزیستی ثبت شده است و از خدمات مستمر و غیرمستمر این سازمان برخوردار می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: با تلاش و نگاه ویژه دولت تدبیر و امید از تیر ماه امسال بیش از سه هزار معلول به معلولان تحت پوشش بهزیستی استان افزوده شده‌ است.

آرام با بیان اینکه 750 معلول دچار معلولیت نخاعی هستند، گفت: این افراد از خدمات بهزیستی از جمله پرداخت مستمری، حق پرستاری و وسایل توانبخشی به صورت رایگان بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: در سال جاری رقم مستمری معلولان نخاعی از 90 هزار تومان به 120 هزار تومان افزایش پیدا کرد.

مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: بهزیستی استان طی سه سال اخیر کار جدیدی را آغاز کرده و آن حمایت و مراقبت از معلولان در قالب طرح توانبخشی مبتنی بر خانواده است با این رویکرد که بهتر زیستن را وارد خانواده‌ها کنیم تا در دل خانواده‌ها تبلور پیدا کند.

آرام با بیان اینکه پرداخت کمک هزینه تحصیلی از دیگر خدمات سازمان بهزیستی است، گفت: هزینه‌های تحصیلی براساس مقطع تحصیلی و درصد معلولیت به افراد پرداخت می‌شود تا توانمند شوند.

وی اظهارداشت: همچنین به معلولان واجد شرایط و دارای زمین و پروانه ساخت مبلغ چهار میلیون تومان بلاعوض و یک میلیون تومان نیز جهت مناسب‌سازی مسکن پرداخت می‌شود.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به اختصاص وام خوداشتغالی به معلولان به مبلغ 15 میلیون تومان، گفت: افراد می‌توانند از تسهیلات قرض‌الحسنه خوداشتغالی و همچنین حق بیمه کارفرمایی بهره‌مند شوند که حق بیمه آنان از سوی سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود.

آرام با بیان اینکه 46 مرکز روزانه خدمات توانبخشی و آموزشی در مازندران فعال است، افزود: همچنین 9 مرکز نگهداری از معلولان ذهنی، یک مرکز نگهداری از معلولان جسمی حرکتی ، چهار مرکز بیماران روانی مزمن و سه مرکز نگهداری از سالمندان در مازندران فعال است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از چهار هزار معلول در مازندران از مراکز روزانه و شبانه‌روزی بهزیستی مازندران خدمات دریافت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه باید معلولان را به عنوان واقعیت در جامعه بپذیریم، گفت: معلولان مانند سایر افراد جامعه به عنوان شهروند محسوب می‌شوند و وظیفه همه مسئولان این است که شرایط حضور معلولان را در جامعه فراهم کنند.

آرام با اشاره به اینکه در حال حاضر معلولان ثابت کردند انسان‌های توانمندی هستند، اظهار داشت: بسیاری از این افراد حضور پررنگ و تاثیرگذاری در جامعه دارند.

وی با بیان اینکه باید شرایط حضور معلول در جامعه فراهم شود، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین موضوع بحث مناسب‌سازی اماکن برای این افراد است باید شرایطی فراهم شود تا معلولان از محیط خانه خارج شده و بدون هیچ‌گونه مشکلی در اجتماع حضور داشته‌ باشند.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :