چهارشنبه 25 بهمن 1396-9:17 کد خبر:50363
مشکلاتی با عمر 20 ساله:
چه کسی باید پاسخگوی مشکلات شهرک 320 واحدی قائمشهر باشد/شهرک رها شده با ساکنان مستاصل
320 واحد مسکونی که 20 سال از ساخت آن میگذرد و اکنون با مشکلات بسیار زیادی روبهروست و بعنوان یک معضل معرفی شده و هیچ مسئولی برای رفع آن پاسخگو نیست.
به گزارش خزرخبر و به نقل از بلاغ، در سال 1376 بنیاد مسکن و شهرسازی مازندران جهت تامین مسکن جوانان شهرستان قائمشهر، شهرکی با عنوان شهرک جوانان را ساخت و برای سکونت جوانان با تسهیلات کمبهره و بلند مدت به بهرهبرداری رساند.
شهرکی با کمر خمیده زیر انبوه مشکلات
شهرک جوانان با متراز هر واحد 54 متر مربع در 320 واحد برای زندگی جوانان ساخته شد تا در ابتدای زندگی خود صاحبخانه شوند و با کمترین هزینه موفق به خرید منزل شوند، اما زمان نشان داد این موضوع تنها هدف کارمندان اداره کل مسکن و شهرسازی آن زمان نبوده و عنوان شهرک جوانان تنها برای بازی با افکار عمومی و شهروندان قائمشهری بوده است.
شهرک جوانان که در طول زمان و بعد از گذشت 20 سال اکنون به شهرک میلاد نور تغییر اسم داده، دیگر جایگاهی برای افرادی که بدنبال خرید منزل برای آغاز زندگی جدید هستند نیست و بیشتر افراد سالمند و تنها در آن زندگی میکنند.
شهرک میلاد نور، بدون تحقیق و مدیریت به افراد مختلف واگذار میشد و هرکسی که از لحاظ مالی توانایی داشت میتوانست واحدهای بیشتری را خریداری کند و شرایطی برای نحوه واگذاری به جوانان وجود نداشت، بعد از واگذاری تمام 320 واحد به متقاضیان خرید، دیگر مسکن و شهرسازی هیچ مدیریتی بر آن نداشت و بعد از اخد مبالغ از بانک ملت و خریداران، این شهرک را بدون هیچ اساسنامه یا شیوهنامه مدیریتی رها کردند.
مشکلاتی با عمر 20 ساله
اکنون بعد از گذشت 20 سال جدا از مشکلات و معایب ساختمانی که دارد و مشکلات موجود در واحدهای این شهرک، ساکنان این منطقه با معضلات گوناگونی روبه رو هستند که هیچ مسئولی در شهرستان قائمشهر پاسخگوی این اهالی نیست.
اهالی منطقه پشت آتشنشانی شهرستان قائمشهر بعد از ساخت این شهرک، با مشکلات بزرگی روبهرو شدند که در گفتوگو با ابراهیم عبداللهزاده یکی از ساکنان این منطقه، اظهار کرد: بعد از ساخت شهرک 320 واحدی، که به 400 دستگاه معروف است، یکی از بزرگترین مشکلاتی که برای ساکنان اطراف این شهرک و حتی خود اهالی آن بوجود آورد، بوی بد فاضلاب شهرک بوده که در همان سالهای نخست بدلیل طراحی نادرست برای این موضوع، تمامی فاضلابها در سطح جاده رها میشود و بوی بد آن مردم منطقه را اذیت میکند.
وی افزود: شهرکی که در سال 76 با عنوان شهرک جوانان ساخته شد، برای آن هیچ تدبیر محل دپوی زباله نکردند و چندسالی زباله این اهالی در سطح منطقه رها میشد که با پیگیریهای صورت گرفته، اکنون در داخل شهرک یک محلی برای دپوی زباله و جمعآوری آن توسط شهرداری در نظر گرفته شد.
شهرک جوانی که خیلی زود پیر شد
عبداللهزاده در ادامه خاطرنشان کرد: ساکنان شهرک میلاد نور در سالهای اخیر عموماً افراد سالمند هستند، که تنها زندگی میکنند و توان پیگیری مشکلات را ندارند، همچنین یا افرادی که سکونت دائمی ندارند صاحب این واحدها هستند، که برای رفع معضلات شهرک هیچ اقدامی انجام نمیدهند.
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر تنها در زمان انتخابات شاهد حضور نامزدهای انتخاباتی برای میتینگهای خود بودیم، تصریح کرد: نامزدهای انتخاباتی خصوصاً شورای شهر برای معرفی خود و اخذ رای به این شهرک سر میزنند و میتینگهای تبلیغاتی خود را در محوطه این شهرک برگزار میکنند و وعدههای توخالی به این افراد میدهند و بعد از موفق شدن و کسب آرا در انتخابات، این منطقه را به فراموشی میسپارند.
غلامعباس اسدی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج منطقه در مورد وضعیت کنونی شهرک میلاد نور، اظهار کرد: این شهرک بعد از ساخت توسط مسکن و شهرسازی و فروش آن به افراد مختلف بصورت کلی رها شده و هیچ یک از نهادها و ارگانهای دولتی و شهرداری قائمشهر پاسخی برای رفع معضلات این منطقه ارائه نکردند.
تنفس با تعفن، آیا مسئولان هم میتوانند تحمل کنند؟
وی افزود: مشکلات عدیدهای که این منطقه را نیز درگیر کرده و از بوی تعفن فاضلاب شهرک گرفته تا مشکلات و معضلات اجتماعی و فساد اخلاقی، این منطقه را در سطح شهر بدنام کرده است.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید مفتح قائمشهر، بیان کرد: مردم این اهالی حاضر به خرج کردن برای رفع معضلات موجود شهرک هستند، ولی برخی از موضوعات در این منطقه نیاز به قدرتهای دولتی و امنیتی دارد که باید برای حل مشکلات آن ورود کنند و مشکلات موجود بصورت موردی و کلان به دستگاههای مربوطه ارسال شد ولی متاسفانه همچنان هیچ اتفاقی نیفتاده و هیچ مسئولی پاسخی درست نمیدهد.
این مسئول خاطرنشان کرد: شهرک میلاد نور از لحاظ امنیتی وضعیت درستی ندارد و حتی اتاق نگهبانی آن نیز توسط افراد سودجو به ویرانه تبدیل شده است و نبود نگهبان از لحاظ امنیتی نیز این شهرک را دچار مشکلات عدیدهای کرده است که منتظر ورود دستگاههای مربوطه به این قضیه هستیم.
پروژه ناقصی که مشکلآفرین شد
اسدی با اشاره به اینکه برای رفع معضل فاضلاب بخشی از بودجه دولتی تامین شد و به شهرداری تحویل داده شد که شهرداری آن را به اتمام نرساند، تصریح کرد: با رایزنیهای انجام شده در چند سال گذشته برای رفع مشکل فاضلاب بودجه دولتی دریافت شد تا شهرداری مشکل فاضلاب منطقه را رفع کند، اما این اتفاق بصورت کامل رخ نداد و نیمه کاره رها شده است و همچنان این موضوع اهالی این منطقه را اذیت میکند بطوریکه برای عبور و مرور به مشکل میخورند.
فرماندار قائمشهر در گفتوگو با خبرنگار ما در مورد این معضل بوجود آمده، اظهار کرد: شهرک میلاد نور همانند مجتمعهای مسکونی باید با اختیار خود اهالی مشکلات حل شود و دولت نمیتواند کاری برای آن انجام دهد و خود اهالی باید برای رفع معضلات هزینه کنند و نمایندهای را برای رسیدگی به این مشکلات انتخاب کنند.
شاید فرماندار بتواند
مهدی محمدی با اشاره به اینکه تاکنون مشکلات اجتماعی منطقه را نشنیده است، تصریح کرد: بهزودی برای رفع این مشکل در منطقه حضور پیدا خواهم کرد و تصمیمی درست برای رفع این مشکل خواهیم گرفت.
براساس این گزارش، شهرک میلاد نور یکی از بزرگترین شهرکهای قائمشهر است که متاسفانه مورد بیمهری مسئولان شهرستان در این 20 سال قرار گرفته و مردم منطقه از عدم مدیریت درست با مشکلات بسیار زیادی روبهرو هستند.
شهرکی که تنها برای رفع تکلیفی در سال 76 ساخته شد و اکنون هیچ کس پاسخگوی این معضل بوجود آمده نیست،امیدورایم که با ورود نماینده عالی دولت به این موضوع هرچه زودتر مشکل این شهرک رفع شود و ساکنین شهرک و همچنین اهالی منطقه، که با مشکل روبهرو شدند، هرچه زودتر مشکلشان رفع شود.
همچنین افراد شورای شهر قائمشهر که اسامی آنها محفوظ است و اکنون نیز بر صندلی شورا تکیه زدهاند، نیز باید به وعدههای خود عمل کنند و تنها برای گرفتن رای این شهرک را بهعنوان شهر ندانند و برای رفع مشکلات منطقه تلاش کنند.