شنبه 19 آبان 1397-10:59 کد خبر:63928
دردناکترین مرگ مادر باردار در بیمارستان
مادر باردار جوان آملی به جهت عدم بررسی دقیق وضعیت وی در بدو بستری و اختلال انعقادخون، خونریزی زیاد و آمبولی ناشی از زایمان در بیمارستان امام علی آمل درگذشت.
به گزارش خزرتیترخبر و به نقل از تیترامروز، مادر باردار جوان خانم منیژه ذبیحی اهل دهستان چلاو آمل که ماه هفتم بارداری خود را با امید و شوق تمام به پایان میبرد، مورخ یکم آبان ماه ۹۷ به جهت پارگی مختصر کیسه آب و پیشگیری از خطراحتمالی آتی به درمانگاه بیمارستان امام علی آمل مراجعه مینماید و بلافاصله با نظر پزشک آنکال در بخش زایمان بستری میگردد.
براساس این گزارش،بیمار به جهت دارا بودن فیبروم بسیار بزرگ رحمی دچار بارداری پرخطر بوده است، بعد سه روز بستری عصر روز پنجشنبه سوم آبان ۹۷ با تشخیص پزشک آنکال زنان، به جهت اعلام افت ضربان نوزاد با حالت اورژانس مادر جوان را تحت سزارین قرار میدهند.
متاسفانه پزشک آنکال که دوره طرح آموزشی در بیمارستان میگذراند حین سزارین با فیبروم بسیار بزرگ مادر مواجه میگردد و با بی مبالاتی تمام و عدم تجربه کافی نتوانست راهکار درمانی موثری برای مادر درپیش بگیرد و ضمن تولد بچه، مادر جوان را با فیبروم خطرناک دستکاری شده به بخش ریکاوری میفرستد و مادر به جهت خونریزی زیاد و خطر آمبولی ناشی از جراحی ناقص، در کمتر از ۲ ساعت مجددا به اتاق عمل راهی میگردد و این بار توسط پزشک مدعو بازنشسته شهر عمل هیسترکتومی رحم و فیبروم انجام میدهد، ولی متاسفانه، چون این عمل به موقع در همان بدو زایمان انجام نشد به جهت اختلال انعقادخون، خونریزی زیاد و آمبولی ناشی از زایمان صبح روز جمعه ۴ ابان ۹۷ درگذشت.
متاسفانه بیمارستان امام علی و پزشک آنکال به جهت عدم بررسی دقیق وضعیت بیمار در بدو بستری، عدم تشکیل تیم پزشکی مجرب متشکل از پزشک زنان، جراح عمومی، پزشک اورژانس و هوشبر مجرب برای این مادر دارای بارداری پرخطر و صرفا اعتماد به پزشک آموزشی طرح زنان زایمان جان این مادر با بی مبلاتی تمام از دست رفت و براحتی بچهای بی مادر، خانوادهای از هم پاشید و چندین خانواده که آماده جشن تولد نوزاد نورسیده بودند داغدار شدند.
پاسخ این بی مبالاتی را چه کسی باید بدهد؟!
چرا بیمارستانی که ظرفیت درمان این نوع بیمار را نداشت، اقدام جدی برای اعزام بیمار به مراکز مجهزتر طی سه روز بستری انجام نداد و با جان این مادر معامله کرد؟!
آیا پزشک، مدیریت بیمارستان و سیستم بهداشت و درمان میتوانند پاسخگوی نوزاد بی مادر و نداشتن مهر مادری برای تمام عمر باشند...؟!