شنبه 24 آذر 1397-23:23 کد خبر:64582
در جلسه شورای اداری مازندران مطرح شد:
اولتیماتوم استاندار به مدیران شهرستانی/ الزام مدیران به 17 ساعت کار
استاندار مازندران گفت: مدیران ما باید در دستگاههای گوناگون استان، 17 ساعت کار کنند و اگر مدیری نمیتواند به این میزان کار کند، به فکر تغییر شغل باشد.
به گزارش خزرتیترخبر و به نقل از بلاغ، اولین جلسه شورای اداری مازندران پس از انتصاب احمد حسینزادگان به عنوان استاندار جدید استان ظهر امروز با حضور مدیران تمامی دستگاههای دولتی، نمایندگان مجلس، فرمانداران و اصحاب رسانه در محل استانداری برگزار شد.
احمد حسینزادگان در این جلسه اظهار کرد: اگر قرار است اتفاقی در استان رقم بخورد، بنده به تنهایی قادر نخواهم بود و نیازمند همدلی، وفاق و مشارکت همگی مدیران و نمایندگان و احزاب و رسانهها است.
توجه به مشارکت مردم در رسیدن به اهداف
وی افزود: مهمتر از همه موضوع بسیج عمومی برای رسیدن به اهداف پیشرفت استان است، چرا که ما در طول 4 دهه انقلاب هر کجا مردم را مشارکت دادیم، شاهد کسب نتایج مطلوب و کاهش مشکلات بودیم.
انتظارات برآورده نشد
مقام عالی دولت در مازندران با تأکید بر جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی خوب و اصلح در پروژههای استان، خاطرنشان کرد: ما ارتباطات خوبی با کشورهای حاشیه دریای خزر طی سالیان اخیر گرفتهایم، این همه خواهرخوانده و برادر خوانده داریم؛ اما عملا انتظارات ما بر آورده نشده است و توفیقی در جذب سرمایهگذار خارجی نداشتیم و نتایج مطلوبی از این ارتباطات عاید استان نشده است.
برنامه 100 روزه شعار نیست
استاندار مازندران با بیان اینکه ارائه برنامه فوقالعاده 100 روزه از سوی دستگاهها به استانداری یک شعار نبوده است، بیان کرد: شعارهای اعلام شده در خصوص امید اجتماعی، تدبیر اقتصادی و اعتدال سیاسی در کنار برنامه 100 روزه، شعار نبوده بلکه یک راهکار و مسیر راه است و مدیران دستگاهها باید پس از اعلام برنامه باید متعهد شوند پس از پایان صد روز، پروژه به اتمام برسد.
عملکرد مدیران در پایان 100 روز به مردم گزارش میشود
حسینزادگان با بیان اینکه در بحث برنامه 100 روزه یک کاری را خود استانداری در دست اجرا دارد، ادامه داد: برخی پروژهها باید تا پایان سال 97 تمام شود، برخی باید تا پایان سال 98 به اتمام برسد و مدیران ما باید در این خصوص پاسخگو باشند و ما در پایان 100 روز، نتایج عملکرد مدیران را به مردم اعلام خواهیم کرد.
سطحبندی مدیران در پایان 100 روز
وی تصریح کرد: ما بر اساس عملکرد هر مدیر در خصوص برنامه ارائه شده در پایان 100 روز، ارزیابی خواهیم کرد و مدیران در سه رده ضعیف، متوسط و قوی سطح بندی شده و اگر واقعا مدیری در حوزه کاری خود، کارآیی لازم را نداشته باشد، اولا به خود ظلم کرده است، دوما به مردم ظلم شده است و سوما باید مدیر جایگزین بیاوریم تا بتوانیم کار را پیش ببریم.
مقام عالی دولت در مازندران ضمن اشاره به وجود ضعف بهرهوری در حوزه دریای استان گفت: ظرفیت دریایی ما کاملا خالی است و به تناسب ظرفیت فراوان دریا، عملا از ان در بخشهای متعدد قابل بهرهبرداری، نتوانستیم استفاده کنیم.
استاندار مازندران با اشاره به راهاندازی و ورود تمام دستگاهها درخصوص پنجره واحد، افزود: راهاندازی پنجره واحد، نقش نیروی انسانی را کاهش داده و بحث امضاهای طلایی دیگر از بین خواهد رفت.
حسینزادگان با تأکید بر افزایش بکارگیری بانوان در مدیریت دستگاهها از سوی مدیران اجرایی عنوان کرد: سهم مدیریتی بانوان باید در دستگاههای استان در چارچوب مدیران شایسته ارتقا یابد و باید سهم بانوان در این بخش افزایش یابد.
بهرهگیری مدیران دستگاهها از مشاوران رسانهای
وی ضمن اشاره به کاهش سن مدیریتی در دستگاهها از سوی مدیران دستگاهای استان، گفت: ضمن استفاده از مدیران جوان، از مشاور رسانهای جوان در کنار خود بهره ببرید و استفاده از دستیاران جوان را ارتقاء بخشیده است.
اولتیماتوم استاندار به مدیران شهرستانی
این مسئول با بیان اینکه فرمانداران نمایندگان من در شهرستانها هستند؛ تصریح کرد: اگر رئیس ادارهای در شهرستان با فرمانداری هماهنگ نباشد، حتما نسبت به تغییر وی اقدام خواهیم کرد، و مدیران کل هم در انتصاب مدیران شهرستانی از فرمانداران نظرسنجی کنند تا هماهنگی بین فرمانداران و مدیران موجب تسریع در انجام امور شود.
مقام عالی دولت در مازندران نسبت به ترویج ورزش صبحگاهی در بین مدیران دستگاههای دولتی در سطح استان توصیه و مطرح کرد: 15 دقیقه ورزش نه تنها موجی کاهش راندمان کاری نخواهد شد بلکه ایجاد نشاط اجتماعی در میان کارکنان خواهد شد.
استاندار مازندران به اتخاذ تمهیدات لازم از سوی دستگاههای گوناگون با فرا رسیدن فصل سرما اشاره و اظهار کرد: از هم اکنون و قبل از بارش برف و مشکلات پیشرو و قابل پیشبینی به فکر چاره و راهکار باشید و نباشد که گرهای پیش بیاید که مسئولان کشوری در آن ورود پیدا کنند تا حل شود.
حسین زادگان به موضوع رفع موانع تولید در بخش صنعت نیز اشاره کرد و افزود: الآن تمام تمرکز ما روی واحدهای ورشکسته متمرکز شده است در حالیکه باید به فکر احیای واحدهایی باشیم در حال فعالیتاند، از بحرانها عبور کردهاند و ضعیف شدهاند؛ باید کمک کنیم این واحدها سرپا بمانند و تعطیل نشوند.
مدیران مازندران باید 17 ساعت کار کنند
وی با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه مدیران باید 17 ساعت کار کنند؛ تصریح کرد: این 17 ساعت شوخی نیست، دستورالعمل است؛ چند تا از مدیران ما در استان، 17 ساعت کار میکنند؛ مدیران ما باید در دستگاههای گوناگون استان، 17 ساعت کار کنند و اگر مدیری نمیتواند به این میزان کار کند، به فکر تغییر شغل باشد.
استاندار مازندران از مدیران دستگاههای استان خواست تا جلسات ملاقات عمومی تنها در دفاتر آنها در مراکز استان انجام نشود و برخی از این ملاقاتها با حضور آنها در سایر شهرستانها نیز برگزار شود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز در بخشی از این جلسه با انتقاد از عدم هماهنگی میان برخی دستگاههای اجرایی استان، اظهار کرد: اگر دستگاهها با هم همکاری نکنند، هیچ دستگاهی نمیتواند موفق عمل کند.
علی اصغر یوسفنژاد افزود: به طور مثال عدم هماهنگی و همکاری دو دستگاه گاز و راه در منطقه دودانگه و چهاردانگه ساری موجب شده است تا گازرسانی به این مناطق با وقفه و ایست پروژه همراه شود و این امر تاکنون به سرانجام نرسد.
وی در خصوص انتصاب مدیران و خاطرنشان کرد: در خصوص انتصابهایی که استاندار مازندران در پیشرو دارد باید اولا تمام دستگاهها، نمایندگان و احزاب دخالتی نکنند، دوما خود شخص استاندار رأسا به شرط انتخاب افراد بر اساس اهلیت و شایسته سالاری ورود پیدا کند.
مدیران ضعیف جای خود را به مدیران جوان دهند
یوسفنژاد در ادامه با اشاره به وجود برخی مدیران ضعیف در استان، بیان کرد: برخی مدیران ضعیف استان باید جای خود را به مدیران جوان بدهند و امیداریم شاهد تغییرات مطلوب در این حوزه باشیم.
وی با بیان اینکه باید در تصمیمگیریهای کلان استانی، عدالت اجتماعی و بهرهمندی از ظرفیتهای استانی مبنای تصمیم گیریها قرار گیرد؛ ادامه داد: هر شهری در استان نیز باید براساس ظرفیتهای آن شهر توسعه یابد و رشد پیدا کند.
حذف هزینههای غیرضرور دستگاههای استان
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توان درآمدی مملکت محدود است؛ گفت: این توان محدود نمیتوان پاسخگوی نیاز تمام دستگاهها باشد، لذا حتما باید اقتصاد مقاومتی، کاهش هزینهها و حذف هزینههای غیرضرور و نیز عدم خرج بودجه در جاهای غیرتخصیص در دستور کار قرار گیرد.