دوشنبه 26 خرداد 1399-20:4 کد خبر:80310
هشدار جسین زادگان در یک جلسه تخصصی:
تعطیلی واحدهای تولیدی به بهانه قوانین توجیهپذیر نیست
استاندار مازندران از تملک تعداد قابل توجهی از واحدهای تولیدی از سوی بانک ها به دلیل بدهی انتقاد کرد و گفت: این رفتار هم برای بانک ها و هم برای بخش تولید زیانبار خواهد بود.
به گزارش خزرتیترخبر و به نقل از ایرنا، استاندار مازندران تداوم تولید در واحدهای صنعتی را برای توسعه استان و کشور حیاتی دانست و تاکید کرد: تعطیلی واحدهای تولیدی به بهانههای مختلف قابل توجیه نبوده و همه دستگاهها موظف هستند پیگیر موانع تولید باشند.
براساس این گزارش، احمد حسین زادگان عصر دوشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران که در محمودآباد برگزار شد ، افزود : به دلیل تحریم های ظالمانه و مشکلات سرمایه گذاری ، بخش قابل توجهی از حوزه تولید مازندران از مشکلات متعدد رنج می برد ولی نباید این مشکلات را پایان کار آنها دانست.
وی تاکید کرد : رها کردن واحدهای تولیدی با مشکلاتشان ، فرار از مسئولیت مدیران است که کاملا مغایر با سیاست های دولت و شعار جهش تولید است.
نماینده عالی دولت در مازندران مشکلات بانکی ، حوزه راه ، اراضی و مسائل بیمه ای کارگران را از عمده ترین دغدغه های بخش تولید استان دانست و گفت : به طور حتم بسیاری از مشکلات از راه بخشنامه های داخلی دستگاه ها و همچنین قوانین موجود حل نخواهد شد و به همین خاطر دولت ستاد رفع موانع تولید را در دستور کار خود قرار داده است.
حسین زادگان با بیان اینکه ستاد رفع موانع تولید جای طرح مشکلات شخصی تولید کنندگان نیست ، افزود : ظرفیت های این ستاد بسیار بالا بوده و نیاز است تا فعالان تولیدی از تمام ظرفیت های آن استفاده کنند.
وی از تملک تعداد قابل توجهی از واحدهای تولیدی از سوی بانک ها به دلیل بدهی انتقاد کرد و گفت: این رفتار فقط منجر به بنگاهداری بانک ها می شود که هم برای بانک ها و هم برای بخش تولید زیانبار خواهد بود.
استاندار مازندران با تاکید بر این که بانک ها ظرفیت بالقوه ای برای سرمایه گذاری در بخش تولید دارند، افزود: راهکارهای متعددی برای فعال سازی یک واحد تولیدی وجود دارد.
حسین زادگان همچنین از فرماندران خواست که مشکلات بخش تولید خود را احصا کرده و آنها را با مطالعه دقیق به ستاد رفع موانع تولید راهنمایی کنند.
وی تاکید کرد : بی تفاوتی به مشکلات تولید از هیچکدام از مدیران پذیرفتنی نیست و همه باید برای تقویت هرچه بیشتر این حوزه از تمام ظرفیت و توان خود استفاده کنند.