چهارشنبه 27 بهمن 1400-19:19 کد خبر:89646
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد:
رعایت پروتکل های بهداشتی در مازندران به زیر ۵۰ درصد رسید
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی در مازندران به زیر ۵۰ درصد رسیده است وتجربه ۲ساله ما نشان داده هرچقدر جمعیت بیشتر باشد میزان ابتلا بالا می رود.
به گزارش خزرتیترخبر و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در حالی که مازندران حدود چهار ماه تقریبا آرام و با ثبات کرونایی را پشتسر گذاشت و با رنگ آبی کرونایی وارد یازدهمین ماه سال شد، حالا با گذشت ۲۵ روز از بهمن ماه تعداد مرگهای کرونایی این استان از دو ماه گذشته بیشتر شده و بسیاری از شهرهای این استان به رنگ قرمز درآمده است.
طبق آخرین اطلاع رسانی رنگ بندی کرونایی مناطق مختلف کشور از سوی مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ۲۲ بهمن ماه در استان مازندران ، شهرستان های میاندورود و سیمرغ همچنان در وضعیت زرد هستند، ۱۷ شهرستان در وضعیت قرمز قرار گرفتند و ۳ شهرستان سوادکوه شمالی، محمودآباد و چالوس در وضعیت نارنجی قرار دارند.
اما امیکرون در سایر شاخصهای آماری کرونا در مازندران مانند سرعت افزایش تعداد مجموع بستریشدگان، تعداد بیماران بدحال و میزان مراجعات سرپایی روزانه نیز به سرعت پیشروی میکند.
سیمین بابایی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهارکرد: از ابتدای پاندومی کرونا تاکنون ۳۵۰۵۰۰نفر مبتلا داشته ایم که از این تعداد ۱۱۶هزار ۵۹۹ نفر به واسطه این ویروس در بیمارستان های مازندران بستری شدند که تعداد ۵هزار ۹۴۷نفر از این آمار زیر ۱۲سال هستند.
وی با بیان اینکه در این پیک سویه غالب امیکرون است،یادآورشد:واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی تا حد زیادی می تواند از شیوع گسترده این سویه جلوگیری کند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مورد آمار واکسن های تزریقی در استان نیز خاطرنشان کرد: کل واکسن تزریقی مجموع دز اول و دوم ۵ میلیون ۵۴۲هزار و ۴۰۸ دز بوده که حدود ۹۷ درصد از افراد بالای ۱۲سال دز اول را دریافت کرده و ۹۱,۵ درصد ۲دز و ۴۸.۵درصد از افراد بالای ۱۸ سال نیز دز سوم را تزریق کرده اند.
بابایی در مورد اینکه چند درصد افراد واکسن نزده اند نیز افزود: کودکان زیر ۱۲سال هنوز واکسینه نشده اند اما سنین بین ۲۰تا ۴۰سال نیز درصد زیادی از واکسینه نشده های ما هستند هرچند باید گفت ۹۶درصد از افراد بالای ۶۰سال استان واکسن های خود را تزریق کرده اند.
وی در مورد تاثیر واکسیناسیون در روند کاهشی کرونا گفت: براساس آمار، در پیک ششم بیشتر کودکان که واکسینه نشده اند درگیر بیماری امیکرون شدند ولی افراد بالای ۱۲سالی که هر ۳دز را دریافت کرده اند یا به بیماری مبتلا نشده اند یا بیماری آن ها بسیار خفیف بوده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه متاسفانه رعایت پروتکل های بهداشتی در مازندران به زیر ۵۰درصد رسیده است،تصریح کرد: اگر همین روند ادامه یابد در روزهای سال جدید با محدودیت های کرونایی روبرو خواهیم شد اما برآورد ما این است که تا نزدیک عیداز پیک امیکرون خارج شویم و شهرهای قرمز به سمت رنگ زرد برود.
بابایی در مورد بازگشایی مدارس و افزایش بیماری امیکرون نیز اظهار کرد:تجربه ۲ساله ما نشان داده هرچقدر جمعیت بیشتر باشد میزان ابتلا بالا می رود ، در مدارس نیز این تجمع ها سبب شیوع گسترده امیکرون خواهد شد.