آخرین عناوین

چهارشنبه 24 فروردين 1401-16:18 کد خبر:98906

مدیر آموزش‌ و پرورش بابل اعلام کرد:

نیمی از کلاس‌های مدارس بابل غیر استاندارد است

مدیر آموزش ‌و پرورش بابل گفت: نیمی از 2 هزار و ۵۰۰ کلاس درس مدارس شهرستان بابل غیر استاندارد است که نیاز به بهسازی و بازسازی دارند.


به گزارش خزرتیترخبر و به نقل ازایرنا، مهدی جایمند در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان افزود: از مجموع ۵۱۰ مدرسه بابل ۴۰ مدرسه تخریبی بالای ۹۵ درصد هستند  که به ناچار دانش آموزان هم در آن تحصیل می کنند.

وی گفت: با توجه به این که مهاجرت معکوس از مدارس غیر انتفاعی به مدارس دولتی بیشتر شده است ، سالانه پنج مدرسه در هر مقطع باید اضافه شود تا روند آموزشی دانش آموزان با اخلال مواجه نشود.

جایمند افزود: تخریب سه مدرسه در بابل به حدی است که معاونت بهداشتی جلوی روند آموزش را گرفته است چون بر این اعتقاد بودند که خطر جانی برای دانش آموزان به همراه دارد.

وی ادامه داد: هر چند بابل در حوزه خیرین مدرسه ساز در مازندران سرآمد است ، اما سرمایه گذاری در این حوزه همچنان باید با شتاب ادامه یابد.

مدیر آموزش و پرورش بابل گفت: انتظار می رود مدارسی که خیرین احداث می کنند اداره تجهیز و نوسازی استان مازندران نسبت به تجهیز این مدارس اهتمام بیشتری داشته باشند تا هر چه زودتر این مدارس به مدار آموزشی باز گردند.

این مسئول با اشاره به نقش پررنگ مقام آوری دانش آموزان بابلی در المپیادهای دانش آموزی ، بر ضرورت توجه بیشتر به مدارس این شهرستان تاکید کرد و گفت : در سال تحصیلی جاری در مرحله اول مسابقات المپیادی دانش آموزان مازندران یک هزار و ۹۰ نفر انتخاب شدند که از این تعداد ۵۲۴ دانش آموز بابلی هستند.

وی افزود: المپیاد دانش آموزی در ۱۳ رشته برگزار شد که دانش آموزان بابلی توانستند در تمامی این رشته ها حائز رتبه شوند.

جایمند گفت: با توجه به اینکه شرکت در مرحله دوم آزمون المپیاد دارای هزینه مالی برای دانش آموزان است باید با استفاده از ظرفیت دولتی و خیرین به خصوص در روستاها به این دانش آموزان کمک شود تا بتوانند برای کشور افتخار آفرینی کنند.

تجهیزات مدارس فنی و حرفه ای بروزرسانی شود

فرماندار بابل به عنوان رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان هم در این جلسه گفت : براساس گزارش ها بسیاری از تجهیزات مدارس فنی و حرفه ای مستهلک است که باید هر چه سریع تر این تجهیزات بروزرسانی شود.

قاسم عزیززاده گرجی افزود: در گام اول باید نیازهای اصلی مدارس فنی و حرفه ای شناسایی و با بهره گیری از ظرفیت های دولتی و خیرین این نیازها برطرف شود.

وی گفت: تعامل مدارس فنی و حرفه ای با اداره فنی و حرفه ای باید بیشتر شود و این اداره می تواند با استفاده از ظرفیت خود بخشی از نیازهای مدارس فنی و حرفه ای را جبران کند.

عزیززاده گرجی همچنین با اشاره به در پیش بودن روز معلم، اظهار داشت : با در پیش بودن روز معلم انتظار می رود از معلمین در بعد مادی و معنوی تجلیل شایسته ای شود و مردم محور بودن تجلیل معلمان بسیار حائز اهمیت می باشد که باید در دستور کار قرار گیرد.

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :