دوشنبه 5 دی 1401-17:0 کد خبر:114083

رئیس مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش اعلام کرد:

آخرین اخبار درباره اجرای رتبه بندی معلمان و صدور احکام جدید فرهنگیان

رئیس مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش گفت: برای اینکه احکام نهایی رتبه‌بندی معلمان صادر شود، نیاز است اعضای هیئت‌های ممیزه، رتبه افراد را تعیین و پس از آن احکام صادر می شود.


به گزارش خزرتیترخبر، زیرساخت‌های فنی و اداری و مالی اجرای قانون نظام رتبه‌بندی معلمان طی چندماه اخیر فراهم شده و حتی بخشی از مطالبات مالی فرهنگیان در همین راستا به صورت علی الحساب به حساب های آنان واریز شد.

براساس این گزارش، بارگذاری مستندات از سوی‌ معلمان و تایید مدارک توسط مدیران مدارس هم انجام شده و عملا رتبه بندی معلمان وارد فاز عملیاتی شده است.

با آنکه زمان اجرای قانون نظام رتبه‌بندی معلمان از مهر سال ۱۴۰۰ درنظر گرفته شده و تاخیر بیش از یک ساله در اجرای این قانون داشته اما در چند ماه اخیر سرعت خوبی در مرحله اجرا پیدا کرده است.

اواخر آبان سال جاری بود که جلسه‌ای با حضور وزیر آموزش و پرورش در این باره برگزار شد و مقرر شد که همه معلمان مهرآفرین هم مشمول رتبه‌بندی شوند.

وزیر آموزش و پرورش در ابتدای دی ماه با بیان اینکه درحال رتبه‌بندی 900 هزار معلم سراسر کشور در یک بازه زمانی چند ماهه هستیم که کار خیلی زمان‌بری است، از فرهنگیان خواست برای اجرای کامل رتبه‌بندی، صبوری کنند.

محسن زارع رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش درباره اینکه چرا احکام نهایی رتبه‌بندی معلمان صادر نمی‌شود، اظهار کرد: نیاز است اعضای هیئت‌های ممیزه، رتبه افراد را تعیین کنند و پس از آن احکام صادر شود.

وی افزود: برای تعیین رتبه افراد باید هیئت‌های ممیزه تشکیل شود که البته این هیئت‌ها در برخی از مناطق تشکیل شده است اما اینکه چرا به ‌شکل کشوری انجام نشده است در جلسات مربوطه این موضوع بررسی و مقرر شد سریعتر هیئت‌های ممیزه کشوری تشکیل و کار  تعیین رتبه‌ها انجام شود.

با این حال وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه درحال رتبه‌بندی 900 هزار معلم سراسر کشور در یک بازه زمانی چند ماهه هستیم که کار خیلی زمان‌بری است، از فرهنگیان خواست برای اجرای کامل رتبه‌بندی، صبوری کنند.

اواخر آذرماه هم صادق ستاری‌فرد سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه احکام رتبه‌بندی 802 هزار معلم صادر شده است، اظهار کرد: ماه گذشته، احکام 80 درصد مشمولان صادر شده بود و این ماه، احکام 20 درصد باقیمانده صادر شده است و مزایای رتبه «آموزشیار معلم» وایز می‌شود همچنین ترمیم حقوق برای افراد جامانده انجام شده است.

سرعت دهی در صدور احکام یکی از مطالبات معلمان برای اجرای قانون رتبه بندی بود که به همین دلیل وزارت آموزش و پرورش در نشست های متعدد این مهم را در دستور کار دارند.

اخیرا هم سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در گفت وگویی اعلام کرده که مزایای رتبه یک (آموزشیار معلم) را تقریبا برای همه مشمولان پرداخت کرده‌ایم و ۷۴۰ هزار معلم از مزایای این رتبه برخوردار شده‌اند.

وی افزود: فرایند تعیین رتبه نهایی معلمان از مدتی پیش آغاز و تاکنون ۵۰ هزار نفر از همکاران توسط هیئت‌های ممیزه مناطق تعیین رتبه‌ شده‌اند و در ادامه از این ماه این فرآیند را به صورت جدی برای تعیین رتبه قطعی و نهایی معلمان ادامه می دهیم.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کار طی این 2 ماه به خوبی پیش رفته است گفت: گروه‌های ارزیاب اعم از مدیران مدارس، ارزیابان حرفه‌ای و سایر عوامل درگیر در حوزه‌های ارزیابی، کار را در مرحله اول به سرانجام رساندند و اکنون طی ادامه مراحل به هیئت‌های ممیزه نواحی، مناطق و استان‌ها سپرده شده است.

به گزارش خزرتیترخبر، ستاری فرد درباره روال کار هیئت‌های ممیزه مناطق و استان‌ها توضیح کوتاهی ارائه کرد و گفت: دو رتبه «آموزشیار معلم» و «مربی معلم» در هیئت ممیزه مناطق، رتبه «استادیار» در هیئت ممیزه استانی و دو رتبه «دانشیار معلم» و «استاد معلم» در هیئت ممیزه ستاد مرکزی وزارتخانه تعیین می‌شود./شمال نیوز

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir