دوشنبه 28 مهر 1404-8:48 کد خبر:142112

استاندار مازندران تاکید کرد:

ضرب‌الاجل قاطع استاندار برای جمع‌آوری نخاله‌های کنار جاده‌ها

استاندار مازندران ضرب‌الاجلی تا ۱۰ آبان ماه سال جاری برای ساماندهی وضعیت سرعت‌کاه‌ها و نخاله‌های جاده‌ای این خطه از شمال کشور تعیین کرد.


به گزارش خزرتیترخبر، مهدی یونسی رستمی روز دوشنبه در نشست شورای سازمان همیاری شهرداری‌های استان مازندران که با حضور شهرداران در ساری برگزار شد، بر ضرورت توجه ویژه شهرداری‌ها به دیپلماسی اقتصادی و توریستی شهرها تأکید کرد.

براساس این گزارش، وی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع شهری در استان، خواستار حرکت شهرداری‌ها به سمت دیپلماسی اقتصادی شد و گفت: هر شهر باید با تفکر نو، نگاه کارشناسی و برنامه‌ریزی دقیق، در مسیر جذب سرمایه‌گذار، توسعه گردشگری و رونق اقتصادی گام بردارد.

مقام عالی دولت در مازندران افزود: دیپلماسی اقتصادی شهری، نه ‌تنها موجب ارتقای درآمدهای پایدار شهرداری‌ها می‌شود، بلکه نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی شهروندان و افزایش نشاط اجتماعی دارد.

استاندار مازندران همچنین تصریح کرد: در شرایط کنونی، مدیریت شهری باید فراتر از خدمات روزمره حرکت کند و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی، تاریخی، طبیعی و انسانی، مسیر توسعه پایدار را هموار سازد.

یونسی رستمی ضرب‌الاجلی قاطع تا ۱۰ آبان برای ساماندهی وضعیت سرعت‌کاه‌ها و نخاله‌های جاده‌ای تعیین کرد و با تاکید بر ضرورت زیباسازی شهری و حفظ محیط زیست، خطاب به شهرداران گفت: تا دهم آبان‌ماه باید تمامی سرعت‌کاه‌های غیرمجاز جمع‌آوری شوند و آن دسته از سرعت‌کاه‌هایی که از نظر کارشناسی ضروری هستند، به‌صورت استاندارد، با رنگ هشداردهنده، علائم ایمنی و برجسته‌سازی مناسب اصلاح شوند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت مناطقی که نخاله‌ها و زباله‌ها درحاشیه جاده‌های اصلی و فرعی به شکل نامطلوبی رهاشده اند افزود:پاکسازی کامل این مناطق باید تا موعد مقرر انجام شود، تیم‌های بازرسی به مناطق اعزام خواهند شد و در صورت عدم اقدام مناسب، برخورد صورت خواهد گرفت.

استاندار مازندران با اشاره به نقش سرعت‌کاه‌های غیرمجاز در بروز حوادث ناگوار، این موضوع را یکی از اولویت‌های جدی مدیریت استان دانست و بیان کرد: سلامت شهروندان، زیبایی بصری شهرها و حفظ محیط زیست برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و در این مسیر هیچ‌گونه اهمالی پذیرفته نیست.

در این نشست، شهرداران استان نیز گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های مختلف ارائه کردند و بر آمادگی خود برای اجرای سیاست‌های جدید توسعه شهری با محوریت اقتصاد و گردشگری تأکید کردند.

به گزارش خزرتیترخبر، مقرر شد در جلسات آتی، عملکرد شهرداری‌ها در حوزه دیپلماسی اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری مورد ارزیابی قرار گیرد و اقدامات موفق به عنوان الگو به سایر شهرها معرفی شود./استانداری مازندران

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir