دوشنبه 19 آبان 1404-9:46 کد خبر:142268
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران اعلام کرد:
توهین به اشخاص در صدر عناوین اتهامی ثبت شده در محاکم قضایی مازندران
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران گفت: توهین به اشخاص در صدر عناوین اتهام ثبت شده در محاکم قضایی مازندران قرار دارد.
به گزارش خزرتیترخبر، سید مرتضی موسوی در سومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران، افزود: در برنامه ابلاغی به این معاونت در سال جاری 11 بخش مورد توجه قرار گرفته که 9 قسمت آن مرتبط با کاهش خشونت است.
براساس این گزارش، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران، تصریح کرد: در این خصوص، متولیان دستگاههای ذیربط موظفند ضمن عمل به تکالیف خود در حوزه امور اجتماعی، در کاهش آسیب های اجتماعی خصوصاً خشونت در جامعه مفید و مثمر ثمر باشند.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با ارائه آمار 6 ماهه جرائم در استان، افزود: در صدر اتهامات ثبت شده استان در نیمه نخست سال جاری، توهین به اشخاص قرار دارد که در این راستا 28 هزار و 149 فقره شکایت در محاکم قضایی استان ثبت شده است و ضرب و جرح عمدی و سرقت مستوجب تعزیر در رتبه های بعدی، قرار دارند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به این مطلب که 45 هزار و 521 فقره از پرونده های قضایی استان را جرائم مرتبط با خشونت تشکیل می دهند، خاطرنشان کرد: ضرب و جرح عمدی با 16 هزار و 868 فقره پرونده در رتبه اول و تهدید به قتل در مراتب بعدی این حوزه مشاهده می شوند.
به گزارش خزرتیترخبر، حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفت: در جلسه امروز مصوب شد محله ها و گروه های آسیب پذیر استان مورد شناسایی قرار گرفته و کارگاه ها و دوره های آموزشی تخصصی با مسئولیت استانداری و حضور همه دستگاهها، برنامه ریزی و اجرا شود./دادگستری مازندران
🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir
