شنبه 4 بهمن 1404-10:17 کد خبر:144974

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران اعلام کرد:

ادارات و مدارس مازندران فردا دایر است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: همه ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های استان روز یکشنبه ۵ بهمن طبق روال عادی فعال هستند.


به گزارش خزرتیترخبر، عیسی قاسمی طوسی اظهار داشت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده، همه واحدهای اداری، آموزشی و اجرایی استان مازندران روز یکشنبه طبق روال معمول فعال خواهند بود و هیچ‌گونه تعطیلی یا تغییر در ساعات کاری در نظر گرفته نشده است.

براساس این گزارش، وی افزود: این تصمیم با هدف تداوم خدمات عمومی، حفظ روند آموزشی و جلوگیری از اختلال در امور اجرایی استان اتخاذ شده و تمامی مدیران و مسئولان دستگاه‌ها موظف هستند با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه حضور منظم کارکنان و دانش‌آموزان را فراهم کنند.

به گزارش خزرتیترخبر، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی صحیح، از شهروندان خواست اخبار مربوط به تعطیلی‌ها یا تغییرات احتمالی ساعات کاری را صرفاً از طریق درگاه رسمی استانداری مازندران و منابع معتبر دنبال کرده و به شایعات و اخبار غیررسمی توجه نکنند./استانداری مازندران

🆔@khazartitrekhabar
🌐Khazartitrekhabar.ir