پنجشنبه 12 شهريور 1394-10:36 کد خبر:14705

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ساری:

مطالبه‌گری شهروندان ساروی ثمره برنامه‌های فرهنگی است

مطالبه‌گری شهروندان ساروی یکی از ثمرات برنامه‌های فرهنگی مدیریت شهری می باشد و این نشان‌گر کیفیت مطلوب برنامه‌ ها است.


به گزارش خزرخبر و به نقل از بلاغ، مسعود پیری با اشاره به پیوستگی و وابستگی عناصر و شاخص‌های توسعه شهری به مولفه‌های فرهنگی، اظهار کرد: فعالیت‌های عمرانی و خدماتی نهاد مدیریت شهری برای تعمیق، تداوم و پایداری و نیز نتیجه‌بخش بودن، نیازمند پیوست فرهنگی است و بنابراین طرح‌های مربوط به توسعه و عمران شهر بدون لحاظ کردن آیتم‌های فرهنگی، آثار بزرگ اجتماعی و عمق و استحکام لازم را نخواهد داشت.

وی افزود: فعالیت‌های فرهنگی قابلیت مشارکت‌افزایی بالاتری دارد و از طریق برنامه‌های فرهنگی است که بهتر می‌توان با شهروندان ارتباط برقرار کرد و منویات مدیریت شهری را به آنها منتقل کرده و مطالبات آنها را احصاء کرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی‌اجتماعی شورای اسلامی شهر ساری با بیان این که امروزه برنامه‌های فرهنگی بخش قابل توجهی از وظایف مدیران شهری را دربر می‌گیرد، خاطرنشان کرد: گذشته از این که خیلی از نیازها و مطالبات شهروندان دارای سبقه فرهنگی است، حتی نیازهای غیر فرهنگی ـ عمرانی و خدماتی ـ شهروندان نیز بر ضرورت‌های فرهنگی نظیر فرهنگ استفاده از خدمات و امکانات و فرهنگ مشارکت‌جویی استوار است و به همین دلیل بر ضرورت پیوست فرهنگی برای پروژه‌های عمرانی تاکید می‌شود.

این مسئول یادآور شد: در ساری با همین رویکرد خوشبختانه تحولات مثبتی در کارکرد فرهنگی نهاد مدیریت شهری رخ داده که هم در رشد قابل توجه بودجه و اعتبارات فرهنگی و هم در توسعه کمی و کیفی برنامه‌های فرهنگی نمود عینی دارد.

پیری اضافه کرد: ما متناسب با برنامه‌های توسعه‌ای در بعد عمرانی شهر، برنامه‌های فرهنگی را در سه محور آموزش شهروندی و ارتقا دانش شهروندی، ایجاد کارگروه‌های فرهنگی و سلامت شهروندان طراحی و اجرا کردیم که خوشبختانه نتایج شگرفی در پی داشته است.

وی مطالبه‌گری شهروندان ساروی را یکی از ثمرات برنامه‌های فرهنگی مدیریت شهری عنوان کرد و ادامه داد: این امر در عین حال نشان‌گر کیفیت مطلوب برنامه‌های فرهنگی شورا و شهرداری ساری است.

رئیس کمیسیون فرهنگی‌اجتماعی شورای اسلامی شهر ساری به تشابهات و مشترکات فرهنگی شهرهای استان اشاره کرد و گفت: به‌لحاظ شرایط یکسان اقلیمی و تشابهات سرزمینی معمولاً راهکارهای توسعه در شهرهای مختلف استان نیز می‌تواند از فرمول‌های مشابهی تبعیت کند، به همین منظور ما معتقدیم نهاد مدیریت شهری در شهرهای مختلف استان باید در حوزه فرهنگی از طریق تشریک مساعی به رهیافت مشترکی برای معماری فرهنگی برسند و با همین نگاه بود که نخستین اجلاس مشورتی روسای کمیسیون‌های فرهنگی را پیشنهاد و برگزار کردیم و امیدواریم با استمرار آن شاهد رویدادهای فرهنگی بزرگ‌تری در سطح شهرهای استان با محوریت نهاد مدیریت شهری باشیم.