جمعه 20 مرداد 1396-13:48 کد خبر:44315
نامه سرگشاده فرماندار اسبق مرکز استان به استاندار!!!
آقای استاندار! چرا کسی به فکر ضرر و زیان برنجکاران نیست؟!!
آقای استاندار! آیا جنابعالی خبر دارید که کارشناسان معتقدند اگر روند کنونی بیتوجهی به کشاورزان و برنجکاران ادامه داشته باشد تا 10 سال آینده اراضی کشاورزی در این استان برچیده خواهد شد؟!
به گزارش خزرخبر و به نقل از فارس، وارادت برنج خارجی در فصل برداشت محصولات شالیکاران کشور بهخصوص برنج کاران مازندرانی اعتراضهای گسترده کشاورزان و کارشناسان استان را در پی داشته است که در همین راستا منصورعلی (محسن) زارعی فرماندار اسبق مرکز استان در نامهای سرگشاده علاوه بر اعتراض به موافقتنامه معاون رییس جمهور و سکوت استانداری و اکثریت نمایندگان مازندرانی مجلس، خواستار مداخله فوری استاندار و پاسخگویی ایشان و دولت به مردم شد، متن این نامه به شرح زیر است.
جناب آقای ربیع فلاح
استاندار مازندران
باسلام و احترام
در هیاهوی این روزهای «سلفی بازان» با اروپاییان و« لابیکاران» برای کرسی و عمارت استانداری مازندران کسانی که به بوته فراموشی سپرده شدند، «برنجکاران» کشور بهویژه «برنجکاران مازندران» هستند که دادشان به جایی نمیرسد.
اینجانب با اطلاع از نگرانی این جامعه مولد کشور و در بیتوجهی بیشتر نمایندگان مازندرانی مجلس شورای اسلامی و شخص جنابعالی و نمایندگی عالی دولت در استان به ابعاد مخرب اجتماعی و اقتصادی این فاجعه، توجه شما را به نکات زیر جلب کرده و رسیدگی فوری به این مشکل اساسی کشاورزان و برنجکاران که تماماً از اقشار محروم و انقلابی شهرها و روستاهای مازندران هستند را خواستارم.
آقای استاندار! آیا جنابعالی خبر دارید که کارشناسان معتقدند اگر روند کنونی بیتوجهی به کشاورزان و برنجکاران ادامه داشته باشد تا 10 سال آینده اراضی کشاورزی در این استان برچیده خواهد شد؟! آیا در این باره تدابیری اتخاذ کردید؟ اگر اقدامی کردید اهمّ این تدابیر و اقدامات را برای کارشناسان و مردم شرح دهید.
آیا خبر دارید جوانان جویای کار استان دیگر میل و رغبتی به تداوم کار تولید برنج در زمینهای پدری ندارند؟ آیا دلایل اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی این رویگردانی را مطالعه کردید؟ اگر مطالعه کردید به چه پاسخی دست یافتید و تا چه اندازه دولت یازدهم را در این بحران سهیم میدانید، لطفاً این عملکرد سوء را برای جوانان و مردم شرح دهید.
آیا از موافقتنامه معاون رئیس جمهور برای واردات برنج در فصل برداشت برنج از سوی برنجکاران شمال و بهویژه مازندران خبر دارید؟! اگر خبر دارید تاکنون کدام اقدامات حقوقی علیه معاون رئیسجمهور را در دستور کار استانداری قرار دادید؟
آیا برای رفع این بلیّه خطرناک با نمایندگان مازندران جلسات فوری و مشترک داشتهاید؟ اگر داشتهاید آن را برای مردم شرح دهید.
آقای استاندار! مگر ریاست جمهوری در این دو دوره از مردم مازندران رأی نگرفتند و مگر برای بهبود وضع تأثربار کشاورزان و خانوادههای آنها با مردم مازندران پیمان نبستند؟
پس چرا از دولت، حقوق کشاورزان بهویژه مبارزه قاطعانه با مافیای واردات برنج را مطالبه نمیکنید؟ چرا مدعیان گفتمان اعتدال و اصلاحات اعتنایی به سرمایه زارعین و سفره و سبد غذایی خانوادهها و بهویژه دختران و پسران جوانان این طیف مولد در استان را ندارند؟!
یکی از راههای صلاح و صرفه برنجکاری و همچنین حفظ کرامت کشاورزان و نسل جوانان تحصیلکرده در این خانوادهها توجه استانداری و دولت به راهاندازی صنایع تبدیلی حاصل از دانههای برنج، ساقههای برنج و خردهبرنجها و ... است، تولید انواع کنسرو برنج، تولید انواع تنقلات، سوپهای کنسروشده، استفادههای صنعتی از پوست خارجی برنج در صنایع بتنهای سبک و رنگسازی، شیشهسازی، مواد آرایشی، تولید کاغذ و ... از جمله این صنایع است، چرا استانداری با بسیج امکانات و تسهیلات بانکی و تعیین بانکهای عامل، این گونه خوشهسازیهای نوین را در کشت و صنعت برنج استان در دستور کار قرار نمیدهد؟!
اگر استانداری و بخش اعظم نمایندگان مجلس شجاعت ورود به خلق صنایع و مشاغل در حوزههای نوین کشت و صنعت برنج را ندارند، آیا از این شجاعت حداقلی نیز برخوردار نیستند که با حضوری مشترک و پرقدرت و اعتراضی در پاستور و بهارستان، بست نشینند و جلوی بدعملیها و ناکارآمدیهای دولت را گرفته و راه را بر مافیای برنج سد کنند؟
اگر هر دو کار گفته شده از شما و نمایندگان بر نمیآید بیایید دلایل آن را صادقانه با مردم در میان بگذارید تا برنجکاران تکلیف خود را خود اتخاذ کنند.
در خاتمه اعلام میدارد، جبهه مردمگرایان انقلابی نگران سفره نحیف کشاورزان و کوخنشینان استان است و هرگز از دادخواهی دادِ این طبقه مولد و پرثمر برای کشور در هیاهو و مسابقه سلفیهای حقارتآمیز و همچنین دنیا خواهی لابیگران کرسی و عمارت استانداری غفلت نخواهد کرد و اکنون نیز منتظر پاسخ فوری استانداری و دولت و نمایندگان در این موضوع حیاتی است.