دوشنبه 24 مهر 1396-15:3 کد خبر:46261
هشدار رئیس اداره هواشناسی مازندران :
آب و وسایل روشنایی اضطراری آماده نمایید
رئیس اداره هواشناسی مازندران گفت:به علت ورود یک سامانه پرفشار در استان شاهد وزش باد شدید و رگبار باران خواهیم بود، آب و وسایل روشنایی اضطراری آماده نمایید.
به گزارش خزرخبر، رئیس اداره هواشناسی مازندران اظهار داشت: براساس تجزیه و تحلیل نقشههای پیشیابی هواشناسی و خروجی مدلهای عددی جوی و اقیانوسی از عصر روز دوشنبه 24 مهر ماه امسال با ورود یک سامانه پرفشار به نوار جنوبی دریای خزر شاهد وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید از سمت شمال و شمال غرب، همراه با رعد و برق و رگبار باران در مناطق ساحلی و دور از ساحل خواهیم بود که پیامد آن دریا مواج و طوفانی خواهد شد.
براساس این گزارش وی اوضاع جوی مازندارن را ازدوشنبه 96/7/24 تا روز یکشنبه 96/7/30 به شرح ذیل گزارش داد:
- برای دوشنبه جوی صاف تانيمه ابری،از شب وزش بادخيلي شدید،طوفان باسرعت 70تا90 کيلومتربر ساعت ،رگبارشديد باران و رعدوبرق.
- برای سه شنبه جوی ابری همراه بابارندگي، وزش بادو کاهش محسوس دما،بارش در ارتفاعات بصورت برف،ازبعدازظهربتدرج با کاهش ناپایداري.
- براي چهارشنبه جوی صاف تانيمه ابری همراه با افزایش نسبی دما.
- برای پنج شنبه تایک شنبه جوی صاف تا نيمه ابری،اما ازشب روز جمعه باافزایش ابرودرمناطق غربی استان رگبارهای پراکنده ووزش باد.
همچنین وی هشدار داد، کلیه مردم آب ذخیره نمایید و وسایل روشنایی اضطراری آماده نمایید.
براساس این گزارش، علیاصغر احمدی اظهار کرد:با توجه به پیشبینی اداره کل هواشناسی مازندران امشب شاهد بارش شدید باران و وقوع طوفان در مازندران هستیم که هدف ما از اطلاعرسانی ایجاد نگرانی نبوده بلکه هدف این است تمهیدات لازم بهمنظور جلوگیری از هرگونه خسارت اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه شورای هماهنگی مدیریت بحران در تمامی شهرستانهای مازندران برگزار شده است، اضافه کرد: تمامی اکیپهای امدادی و خدماتی در حالت آمادهباش هستند.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران ادامه داد: لایروبی و ساماندهی رودخانههایی که احساس خطر میکردیم در شهرستانهای سیمرغ، سوادکوه شمالی، عباسآباد و جویبار در دستور کار قرار گرفته است.
این مسئول بیان کرد: همچنین هشدارهای لازم برای جمعآوری تنههای درختان در مناطق بالادست برای جلوگیری از مسدود شدن دهانه پلها به دستگاههای مختلف اجرائی مختلف داده شده تا شاهد مشکلی نباشیم.
احمدی با اشاره به اینکه اقدامات لازم از سوی شهرداریهای سطح مازندران در ارتباط با استحکام تابلوها و بیلبوردهای سطح شهرهای مازندران صورت گرفته است، افزود: با توجه به وقوع طوفان احتمال قطعی برق و آب وجود دارد که اطلاعرسانی لازم برای برنامهریزی در این زمینه انجام شده است.
وی یادآور شد: در زمان وقوع طوفان لازم است افراد از تردد غیرضروری در سطح شهرها خودداری کنند، چرا که این کار علاوه بر خطر موجب ترافیک ترافیک شده که روند امدادرسانی را با مشکل مواجه میکند.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران با بیان اینکه انجام هرگونه ورزشهای آبی، دریایی، صید ماهی و تردد شناورهای سبک و سنگین با توجه به مواج بودن دریا ممنوع است، گفت: همچنین انجام ورزشهای کوهنوردی با توجه به بارش برف در ارتفاعات و مناطق کوهستانی مازندران ممنوع اعلام شود.
احمدی با اعلام اینکه دامداران در مناطق بالادست دام را به مناطق امن هدایت کنند، اظهار کرد: پرورش دهندگان ماهی نیز با توجه به گلالود شدن آب رودخانهها طی این مدت ورودی آب را مسدود کنند تا دچار خسارت نشوند.
وی تصریح کرد: همچنین باغداران نسبت به پیشبینی قیم برای زیرشاخههای مرکبات و برنجکاران نیز مراقبتهای لازم را از محصولات خود داشته و به توصیههای کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند تا متحمل خسارت نشوند.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران با تأکید بر اینکه همه نیروهای امدادی پای کار هستند، گفت: هماهنگی لازم با نیروهای سپاه و بسیج نیز صورت گرفته تا با آمادگی هرچه بیشتر و بهتر دچار مشکلی نشوند.