چهارشنبه 10 آبان 1396-9:41 کد خبر:46545
بلاغ گزارش می دهد:
عروس شهرستانهای کشور احساس خوشبختی نمیکند
در سالهای اخیر سرمایهگذاران پرشماری به رامسر آمدند و با پتانسیلهای در حد عالی گردشگری اما برخی ادارات با مخالفت های بیهوده سبب عدم توسعه رونق گردشگری در رامسر شدند.
خزرخبر: شهرستان زیبای رامسر بهشت خدادادی شمال ایران با داشتن طبیعت زیبا، جنگلهای بکر و ساحل دریا، سالیانه پذیرای میلیونها گردشگر خارجی و ایرانی بوده و شایسته خود میداند تا توسعه گردشگری در حد نامخود، که به عروس شمال کشور شهرت دارد، باشد.
روند کنونی توسعه رامسر اصلاً مناسب نبوده و با مشکلات زیرساختی و محدودیتهای زیادی در سواحل، جنگلها و شهر در حوزه گردشگری مواجه است، که سبب عدم پیشرفت و توسعه در این منطقه شده است.
سواحل زیبای رامسر با داشتن فضایی دلنشین و زیبا از جمله مکانهای پر تردد و خاستگاه اصلی گردشگران است، اما آنچنان که انتظار میرفت از سواحل آن بهرهبرداری نشده و بیش از ۸۰ درصد آن در حالت رکود قرار گرفته است.
سنگ اندازی برخی از ادارات در روند کار برخی سرمایهگذاران و کارآفرینان در سواحل سبب مشکلات عدیدهای در این بخش شده است که انتظار میرود در این شهر توریستی گردشگری با رفع موانع و از بین بردن محدودیتها شاهد توسعه گردشگری باشیم.
اگر نیم نگاهی به شهر رامسر بیاندازیم، با بافت فرسوده شهری و ساختمانهای مشابه پلاسکو روبرو خواهیم شد که تا به امروز مسئولین امر با توجه به موقعیت شهر توریستی گردشگری اقدام به تخریب این ساختمانها نکردهاند و این زیبنده عروس شهرهای ایران نیست.
باغ ۳۳ هکتاری رامسر مکانی بسیار زیبا جهت استفاده بهینه در بخش گردشگری بوده که میتوان با ایجاد امکانات تفریحی، رفاهی و فرهنگی چهره زیبایی به این شهر بخشید، اما در سالهای اخیر با ایجاد طرحهای مختلف و پیگیری مسئولین آبادسازی آن به نتیجه نرسید چون میراث فرهنگی مدعی است که این باغ جزء آثار تاریخی و ثبت میراث است و حق هیچ گونه تغییر بنا در آن وجود ندارد.
آیا زیبا کردن شهر رامسر و توسعه رونق اقتصادی و گردشگری را باید با اینگونه مخالفتهای برخی ادارات تحمل کرد، یا جهت رونق چرخه گردشگری باید نگاه مسئولین به این شهر تغییر کند.
اداره گردشگری و میراث فرهنگی در سالهای اخیر عملکرد بسیار ضعیفی داشته و توسعه و رونق گردشگری و استفاده بهینه از سرمایهگذاران خارجی و ایرانی در حد شعار بوده است تا آنجا که تمامی عملکرد این اداره از بناهای تاریخی و ییلاقات زیبا بوده است که انتظار میرود به دنبال نوگرایی و تحول بزرگ در این زمینه باشند تا رامسر به جایگاه واقعی خود در این زمینه دست یابد.
در سالهای اخیر سرمایهگذاران پرشماری به این شهر جهت سرمایهگذاری مراجعه کردهاند و با بسترهای مناسب و پتانسیلهای در حد عالی گردشگری و سرمایهگذاری مواجه شدند ولی برخی ادارات با عناوین مختلف و مخالفتهای بیهوده سبب عدم توسعه رونق گردشگری و فراری شدن گردشگران از این شهر شدند.
گرچه نگاه دولت به بخش خصوصی و استفاده از سرمایه گذاران و کار آفرینان در توسعه و رونق گردشگری بوده اما محقق شدن این امر توسط مسئولین کاملا ضعیف و ابتدایی است.
لازمه شهر توریستی رامسر رونق گردشگری و توسعه همه جانبه آن است تا به یک شهر هدفمند و زیبا تبدیل شده و سبب اشتغال زایی جوانان شود.
مسئولان رامسر هنوز نتوانستهاند مشکلات زیرساختی این شهر را حل کنند، زیرا با کوچکترین بارندگی شهر غرق در آب و با بحران مواجه میشود و چهره زیبای برخی مسئولان در تصاویر سلفی و نمادین روزهای بارانی دیدنی است.
هنوز با گذشت سالها با اینکه تمام شهر و روستاها به زبالهدانی بزرگ تبدیل شده تدبیری برای حل معضل زباله اتخاد نشده اند چطور انتظار برود شهری که هنوز ابتدایی ترین مشکلات خود را حل نکرده به توسعه گردشگری و استفاده از سرمایه گذاران بیندیشد.
عدم تعامل و همکاری در برخی ادارات رامسر تا حدی است که بارها فرماندار در جلسات شورای اداری بیان کرده که روسای ادارات از شکایت علیه یکدیگر در دستگاه قضایی پرهیز کرده و در صورت بروز مشکل به فرماندار مراجعه کنند.
شهری که این همه مشکل زیرساختی داشته و تعامل بین مسئولین وجود ندارد، چگونه میتواند موفق عمل کرده و به توسعه یافتگی دست پیدا کند.
بهتر است مسئولان امر در ادامه روند کار، نگاه ویژهای به این شهر داشته و با تعامل و استفاده از سرمایهگذاران در جهت رسیدن به شهری آباد و به معنای واقعی توریستی کوشا باشند.
رامسر در چهل سال اخیر تغییر آنچنانی در نمای شهر و توسعه همه جانبه نداشته است و مسئولان در سالهای اخیر بهطور کامل در روزمرگی و بی برنامگی بسر میبرند که نشان از عدم وجود تخصص و مهارت در آنها بوده در حالی که دود آن به چشم مردم و شهر رفته است.
رامسر بهشت زمینی خدا نیازمند حمایت مسئولان و سرمایهگذاران جهت توسعه یافتگی در بخشهای مختلف است.