دوشنبه 25 بهمن 1400-1:31 کد خبر:89600

حواشی‌های اقتصادی در مورد یک بانک خصوصی:

سایه روشن یک تخلف بزرگ

حواشی‌های اقتصادی در مورد بانک خصوصی تاکنون به دلیل تخلفات مختلف بر صدر اخبار رسانه‌های جمعی قرار گرفته است و۲۵  درصد از سهام این بانک پس از تاسیس به یک گروه ۵ نفره واگذار شده که شرکت‌های گسترده‌ای را در اختیار دارند.


به گزارش خزرتیترخبر و به نقل از صدای ایران، حواشی‌های اقتصادی در مورد بانک خصوصی تاکنون به دلیل تخلفات مختلف بر صدر اخبار رسانه‌های جمعی قرار گرفته است از راه ‌اندازی یک مجتمع بزرگ تجاری در تهران گرفته تا راه اندازی شرکت‌های مختلف ذیل آن که افراد مسئله دار اقتصادی در آن مشارکت داشته‌اند و سهام دار آن بوده اند.

طبق برخی از اسنادی که بدست خبرنگار ما رسیده، ۲۵ درصد از سهام این بانک پس از تاسیس به یک گروه ۵ نفره واگذار شده که شرکت‌های گسترده‌ای را در اختیار دارند، این گروه ۵ نفره به غیر از سهام این بانک سهامدار سیمان نائین و فولاد البرز ایرانیان و چندین شرکت دیگر نیز می باشند.

لازم به ذکر است که به نقل از خبرگزاری شما نیوز، دارای ۲ کد ملی بوده و فعالیت های اقتصادی خود را با دو کد ملی مدیریت می‌کرده است.

براساس این گزارش، بررسی‌ها نشان می‌دهد، که پس از ادغام بانک (ت) و تعاونی صالحین و تعاونی آتی  این بانک خصوصی شکل گرفته و ۲۵ درصد سهام باین بانک خصوصی به مالکیت عبدالله عبدی و ۴ نفر از دوستان ایشان که در شرکت های مختلف با هم هستند  واگذار شده همچنین از زمانی که این گروه ۵ نفره سهام این بانک را در اختیار گرفته‌اند تراز مالی بانک مذکور زیان‌ده بوده است.

نکته‌ای که اکنون الزامی‌ است نهادهای نظارتی امنیتی مورد بررسی قرار دهند این است که چطور این گروه ۵ نفره، سهامدار بانک و هئیت تصفیه موسسه آتی و به تبع آن سهامدار این بانک خصوصی  شده‌اند؟ و اگر این سهام را واگذار کردند به چه قیمتی بوده و اکنون دارای چه دارائی هایی از این محل هستند؟!

پیگیری‌ها ما حکایت از این دارد که عبدالله عبدی و ۴ نفر دیگر در ابتدا سهام تعاونی اعتبار زرین دشت ایرانیان را که در شهرستان زرین دشت استان فارس ثبت شده بود خریداری و سپس با تغییر نام به "موسسه اعتباری آتی" با تراز مالی نامعلومی، خود هیئت تسویه آن شده و پس از ادغام مالک ۲۵ درصد از سهام این بانک خصوصی شده و این بانک را تاسیس و اداره می‌کنند.

به گزارش خزرتیترخبر، نکته قابل توجه این است که باید دید هم اکنون عبدالله عبدی و چهار نفر دیگر آیا سهامدار این بانک خصوصی هستند و اگر سهام خود را واگذار کرده اند به چه شخصی و به چه قیمتی واگذار نموده اند و مبلغ دریافتی صرف چه اموری شده است و در گذشته عبدالله عبدی و چهار نفر دیگر که هیئت تسویه تعاونی آتی بوده اند و هر کدام مالک ۵ درصد سهام این بانک خصوصی شده اند در گذشته دارای چه دارائی هایی بوده و از چه محلی نقدینگی خرید این سهام را تامین کرده اند؟!

نکته دیگر که نهادهای نظارتی و امنیتی باید مورد بررسی قرار دهند این است که این گروه در حال حاضر در این بانک خصوصی چه می کنند و به دنبال چه هستند و به چه شکل مالکیت سهام این بانک را بدست آورده اند؟!