دوشنبه 25 بهمن 1400-19:54 کد خبر:89620

بهانه های بنی اسرائیلی مسئولین اداره راه برای توجیه کم کاری:

غیر استاندارد بودن جاده‌ها در محورهای شهرستان بابل

غیر استاندارد بودن جاده‌ها در محورهای شهرستان بابل سال‌هاست که به یک معضل بدل شد و آنچه مردم انتظار دارند برطرف کردن نواقصی است که لطمات جانی و مالی جبران ناپذیری به مردم وارد می کند.


به گزارش خزرتیترخبر و به نقل از فارس، اهالی بخش لاله‌آباد سالانه از نبود چراغ‌های عابر در جاده‌ها و همچنین نبودن شانه‌های خاکی رنج‌ می‌برند و بارها در فصل کشاورزی شاهد تصادفات جبران‌ناپذیری در این محور بودیم.

نبود روشنایی کافی و همچنین شانه خاکی مناسب، مشکلاتی است که در این جاده وجود دارد و بخشدار لاله‌آباد نیز با تایید تمامی معضلات در جاده‌های این بخش، پاسخ نهایی را به اداره راه و شهرسازی شهرستان ارجاع داد.

سعید حسین‌نژاد سرپرستی بخشدار لاله‌آباد در این زمینه اظهار کرد: نگهداری، مرمت و بهسازی راه‌ها مربوط به اداره راه و شهرسازی است، بارها در کمیته‌ برنامه‌ریزی شهرستان از وضعیت بد جاده‌ها و روشنایی معابر بخش لاله‌آباد صحبت کردیم ولی با توجه به شرایط اقتصادی کشور اقدام خاصی صورت نگرفت.

وی بیان کرد: روشنایی معابر از موارد ضروری است آن هم برای بخش لاله آبادی که  از محورهای مهم گردشگری و توریستی این شهرستان است.

این مسئول ادامه داد: به دلیل خطرات و تصادفات جاده‌ای و کمبود منابع لازم برای ترمیم زیرساخت جاده‌ای مصوباتی برای ایجاد سرعت کاه‌ها به‌صورت موقت در مسیرها داشتیم.

سرپرست بخشداری لاله‌آباد اظهار کرد: یکی از مشکلات ما نبود شانه خاکی در مسیر برخی از جاده‌ها است که خود این امر موجب حادثه و تصادفات می‌شود.

یاسر ابراهیمی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بابل نیز در این زمینه اظهار کرد: پروژه‌هایی که اداره راهداری در بخش لاله‌آباد دارد تعریض و بهسازی محور کمربندی احمدچاله‌پی است که تقریبا در انتهای کار خود قرار دارد.

ابراهیمی افزود: محور سپاه دانش، طبق ضوابط بودجه‌ای اعتبارات آن باید توسط کمیته برنامه‌ریزی شهرستان انجام و ابلاغ شود. اعتباراتی که در اختیار شهرستان جهت بهسازی قرار می گیرد خیلی کمتر از حدی است که حداقل‌های استانداردهای جاده‌ها را از نظر ایمنی فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه، اعتبارات لازم در سطح شهرستان در این رابطه وجود ندارد، افزود: اولویت‌ها برای پروژه‌های نیمه‌تمام است، با توجه به محدودیت‌های موجود اعتبارات به سمت پروژه‌های نیمه‌کاره است.

ابراهیمی با بیان اینکه روشنایی معابر، شانه‌سازی محورها و روکش آسفالت از جمله مطالبه‌های مردمی است، گفت: چاله‌هایی که در سطح شهرستان وجود دارد را سعی می‌کنیم، پُرکنیم، اگر نیاز به روکش باشد تصمیم اداره‌راه شهرستان نیست، باید در سطح کلان تصمیم گرفته شود.

 وی ادامه داد: کنارگذر جنوبی در بابل که بخشی از آن در بخش لاله‌آباد قرار دارد با پیگیری‌های انجام شده توسط اداره‌راه شهرستان و استان یک اعتباری جهت اجرای روشنایی این محور در نظر گرفته شد، اما کل مسیر پوشش داده نمی‌شود بلکه مقاطع حساس، دوربرگردان‌ها و ... انجام می‌شود.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بابل افزود: زمین‌های کشاورزی که از حریم جاده تجاوز کردن با پرکردن نخاله برطرف کردیم ولی برخی از مالکان، مجاوران راه پس از انجام دادن عمل ما مجدد تخریب می‌کنند.

ابراهیمی بیان کرد: شانه خاکی برای ایمنی جاده است، اگر ماشینی به فرض مشکلی برایش پیش بیاید باید بتواند مشکلش را در شانه خاکی جاده برطرف کند تا باعث سد معبر برای سایر خودروها نشود یا در پیاده و سوار کردن مسافران و ...

وی ادامه داد: ما همچنین امکانات لجستیکی و فیزیکی در حد شهرستان نداریم تا افرادی که در طول سال تجاوز به حریم جاده می‌کنند آنها را رفع کنیم، تعداد سرعت‌کاه‌ها در برخی مناطق، بعضا بیش از حد ممکن است و همین امر موجب نارضایتی بخشی از مردم شد.

 

این مسئول خاطرنشان کرد: احداث سرعت‌کا‌ه‌ها پس از اخذ مجوز از شورای ترافیک امکان‌پذیر است و فقط سرعت‌کاه‌ها در محورهای شریانی شهرستان توسط اداره‌کل راهداری جاده‌ای و یا شهرستان انجام می‌شود که آن هم براساس استاندارد صورت می‌گیرد.

ابراهیمی با بیان اینکه در سطح روستاها براساس درخواست شورا، دهیار و بخشدار جهت ایجاد سرعت‌کاه‌ها با مجوز شورای ترافیک صورت می‌گیرد، افزود: براساس آماری که پلیس‌راه هم گزارش می‌کند یکسری سرعت کاه‌هایی در برخی از جاده ها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: البته درخواست ما برای آرام‌کاه‌ها در روستاها ایجاد تابلو و رنگ‌آمیزی روی آن است.مطمئنا همه آرام‌سازها در سطح شهرستان یا استان و یا حتی کشور قانونی و بر اساس اصول نیست که برخی از این‌ها بر اساس هیجانات فردی انجام می‌شود.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان بابل بیان کرد: البته کمیته‌ای متشکل از شورای ترافیک، اداره راهداری و مجموعه دادستانی صورت گرفت که با بازدید میدانی اگر آرام سازهایی که استاندارد نباشند ابتدا اصلاح و اگر قابل اصلاح نباشد برداشته می‌شود.