آخرین عناوین

سه شنبه 5 تير 1397-18:36 کد خبر:61516

مدیرعامل آبفای مازندران خبر داد:

کمبود روزانه 85 هزار لیتر آب در مازندران

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران گفت: سرانه مصرف روزانه هر فرد 150 لیتر است و 85 هزار لیتر کمبود آب در مازندران داریم.


به گزارش خزرتیترخبر، مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران ظهر امروز در هفته صرفه‌جویی مصرف آب در نشست هم‌اندیشی با رسانه‌ها تحت عنوان آب، رسانه و افکار عمومی اظهار داشت: با توجه به بارندگی اخیر در استان مشکل کمبود آب نداریم، به لحاظ کمی و کیفی برای تولید آب باید هزینه بیشتری انجام شود تا خدمات این مجموعه به صورت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.

وی با اعلام اینکه منابع آب موجود استان تنها برای مردم استان کافی است، افزود: در فصل تابستان و با توجه به حضور مسافران و گردشگران باید اقدامات ویژه انجام شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران با اعلام اینکه برای تامین منابع آبی مورد نیاز استان نیاز به تکمیل زیرساخت‌های استان است، گفت: در این حوزه نیاز به تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی جدی است، میزان اعتبارات تعیین شده برای استان 130 میلیارد تومان که حدود 75 میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است و حدود 98 درصد توسط اوراق مشارکت و اسناد خزانه اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد:منابع تامین استان نسبت به سنوات گذشته تا حدودی کم شده ولی کیفیت ما نسبت به سنوات گذشته بالاتر رفته اما هزینه تولید آب در استان افزایش پیدا کرده است.

ذاکری با اعلام اینکه قیمت تمام شده آب در استان مازندران 800 تومان در هر متر مکعب است، افزود: ولی دریافتی از آب تولیدی یک متر مکعب حدود 320 تومان است.

وی درباره اقدامات انجام شده برای توسعه فاضلاب در استان، گفت: ایجاد تصفیه خانه در شرق استان در دستور کار قرار گرفته است و در بودجه سال 97 بحث احداث امیرکلا به بابل اضافه شده است و با پیگیری انجام شده ایجاد تصفیه خانه در نوشهر و چالوس در برنامه کاری قرار گرفته است.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران با اعلام اینکه میانگین مصرف مازندران نسبت به استان‌های دیگر حدود 20 لیتر بیشتر است، ادامه داد:سرانه مصرف روزانه هر فرد 150 لیتر است، هر فرد در استان حدود 220 لیتر آب مصرف می‌کند و روزانه 85 هزار لیتر کمبود آب در مازندران داریم.

ذاکری با اشاره به اینکه براساس برنامه پنجم هر سال 172 کیلومتر از  شبکه فرسوده ساماندهی شود، گفت: با توجه به کمبود منابع آن تنها حدود بیش از 60 کیلومتر در سال ساماندهی می‌شود.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :